Reklama

Reklama

Kachní dynastie

(pořad)
  • USA Duck Dynasty

Obsahy(1)

Hluboko v louisianských mokřadech žije svérázná jižanská rodina svou vlastní verzi "amerického snu". Tohle je Kachní dynastie a toto jsou Robertsonovi - podnikatelská rodina, která se sběrem dříví z bažin a výrobou píšťalek na kachny dostala mezi přední americké obchodní magnáty. Navzdory neustále rostoucímu bohatství zůstávají tito maskovaní milionáři věrní svému jižanskému původu i rodině držící pospolu a snaží se žít typickým jižanským stylem života. Seriál se zaměřuje na každodenní život rodiny, jehož svéráz znamená, že každý díl přináší nové výzvy, které se řeší specifickým jižanským způsobem a s lidovým smyslem pro humor. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

beso74 

všechny recenze uživatele

Robinsonovci, bohatá rodina, ktorá z všetkého najviac pripomína skupinu ZZ Top zmiešanú s Geisonovcami, sa v tejto reality show snaží zasvätiť divákov do svojho každodenného života. Ich svojský pohľad na svet a svojské komentáre však u mňa príliš nezabodovali. Ich postoj k životnému prostrediu je čisto koristnícky a postoj k ľuďom a k sebe navzájom.. to radšej nekomentujem. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nevydržel jsem víc než jednu sezonu. Každopádně má tahle kultovní "walmarťácká", buranskou Amerikou milovaná (zde neznámá) TV show jistý kouzlo a nějaký to duchaplný dobrácký poselství v závěru každý svý nablblý zápletky. Člověk si říká, jak geniální to byl nápad a cílení. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

S Robertsonovými jsem se tak nějak míjel Nebylo to chtěně, ale prostě díly téhle série běžely vždy mimo mé sledovací možnosti... Dnes jsem viděl dva díly a opravdu jsem se bavil... Takže dávám tři kachní vábničky. Káč káč.. * * * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Za mořem velice opěvované eskapády klanu vidloňů. Celý vtip spočívá v tom, že bohabojná křesťanská rodina podumala, její manuálně schopnější členové vydlabali píšťalku a vytesali kachnu, ekonomičtí experti tlupy to vrhli na trh a - světe div se - vrazi ptáků si to zakoupili. Prostě americký zázrak! Ne, v tom ten vtip vlastně není... Tak jinak. I když mají bažinní lidé peněz sdostatek, rozum, vkus či vychování si za to nekoupí. Taky ne? Aha. I hnusní fousatí platfusáci, co smrdí jako romadůr na Sahaře, dokáží na prachy sbalit slušně vyhlížející baby. Mám tedy naději! Půjčíte mi někdo? ()

Galerie (104)

Zajímavosti (3)

  • Jmění Willieho Robertsona činí 20 milionů amerických dolarů, jmění Sadieho Robertsona činí 100 tisíc dolarů. (rafix)

Reklama

Reklama