Reklama

Reklama

Zánik

  • Španělsko Extinction (více)
Trailer

Svět ovládla zombie apokalypsa. Při přesunu lidí na letiště je jeden z autobusů napaden. Jack (Jeffrey Donovan) cestuje se svojí manželkou, dcerkou Lu a přítelem Patrickem (Matthew Fox). Bohužel jeho manželka útok nepřežije. Po devíti letech se ocitáme uprostřed další zkázy. Na Zemi vládne tuhá zima. Vypadá to, že přežilo jenom velmi málo lidí. Jack s Patrickem, ač sousedi, se nestýkají. Zombie se adaptovali na zimu a jdou si pro ně. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

9 rokov po globálnej zombie katastrofe je všetko pod snehom a vyľudnené, až na pár občasných preživších, ktorým jedného dňa pribudne ďalšia starosť - zombíkom prestane vadiť zima... Welcome to Colony? Mi viac krát prišlo na um a myslím, že keby z toho chcel byť prequel ku 2 roky starému béčku "The Colony", tak by s tým veľký problém nebol; spoločného toho majú viac než len digitálny sneh a na oko vyššie ambície. Ale osobne sa príliš nesťažujem, na mňa "Extinction" zapôsobil hlavne zo stránky zimného post-apo survivalu, kde vcelku dobre vyzerá a má kus atmosféry. Ostatné aspekty už trochu škrípali; či už z pohľadu zombie hororu, menej zvládnutej akcie, zbytočnej melodrámy postáv alebo naťahovanej stopáže. 4* dám aj tak, ale keby to nebolo v zimnom prostredí, tak zrejme hodnotím o stupeň nižšie. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela velkej potenciál sem viděl v tomhle filmu.Ale kromě dobře vytvořenej příšerek,a několika silnějších momentek,je to takový drama,točený tak,aby se to dalo promítat i širšímu publiku,takže horor se všim všudy nečekejte,A vlastně to nemá ani pořádnej vodpich,něco jako voda do kopce to plyne.Zklamání,dokázal bych si představit s vodvážnějším rejžou pět hvězd,ale takhle?50%. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neškodný mix Já, legenda a 30 dní dlouhé noci.Postapo miluju tudíž jsem ochotnej přejít nepříliš kvalitní CGI zničeného světa a sněhové apokalypsy.Škoda, že tvůrci do těhle nadějných hororů michají lidské osudy, rodiná dramata a rádoby artové pokusy o vážné herecké výlevy.Na tohle dojelo jak Já, legenda, tak i 30 dní dlouhá noc.To se nemohl Vivas poučit a natočit o 30 minut kratší atmosferický vykosovák?O to víc to sraní emocí zamrzí při pohledu na perfektně zmáknutá monstra která budila opravdu strach a výtečný hororový momentky, kterých je ve filmu plno, bohužel jsou zašlapaný do země fňukáním malé holčičky a bytostně nesympatického a idiotského ''tatínka''.Je sice super, že Matthew Fox dostal po delší době zase pořádnou roli a na jeden večer to v klidu zabavilo, ale že to mělo daleko navíc...to jakože sakra mělo.55%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €7miliónovTržby Celosvetovo $1,860,143▐ je to skôr také béčko hlavne samým úvodom to spadá do takýchto vôd ale aj tak veľmi dobre podané, neotrávi, hlavne v druhej polovici prichádza na príbehovú žatvu a tu to fakt dobre šľape a ponúka veľmi poctivú filmárčinu, s dobrým napätím a dravosťou, nesporne to ponúkne aj určitý zaujímavý posun ohľadne zombii žánru, masky dobré, spokojnosť /70%/ ()

venison 

všechny recenze uživatele

Pro mě horůrek „Zánik“ byl velmi příjemným překvapením.. :-) Komorní vztahové drama, které plynule naváže na tvrdou zombie apokalypsu.. Lehce mi svým dějovým konceptem připomínal „Znamení“.. O bubáky tam ani tak nejde jako o dva na sebe naštvaný chlápky, které nekrotí žádné zákony, a malou holčičku, která je nucena žít v izolovaném světě.. Velmi solidní béčko, které má co nabídnout ;-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Přestože vládne arktická zima, nikdo si nebere ponožky. (PROCESOR)
  • Ve filmu se objeví český samopal vz. 58 v provedení s RIS předpažbím. (SsgtJira)
  • U auta, které stálo devět let v té zimě, tak se umyje jen okýnko a jede se. (PROCESOR)

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama