Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UPOZORŇUJEME, ŽE DENCHAT.COM NENÍ ZODPOVĚDNÝ ZA TO, CO UVIDÍTE, NEBO ZA OBSAH JEHO UŽÍVATELŮ.…“ /// Filmy točený rukou třesavou šíleným epileptikem už prej trapný sou. Dalším levelem tak je webka a telefon (chytrej ty chytrej!). A tak se pipina Elizabeth vrhne na průzkum. Brzo se ukáže, že frajer s nickem Pyagrl*16, je celkem vhodnej objekt ke zkoumání. Což je fajn, páč jinak by mě z těch keců s idiotama, co vytahujou bimbase, jen když svítí červený světýlko a všema vostatníma, jeblo. A tak zjišťuju, že dneska už každej chodí s kamerou běhat, na návštěvu (to je snad samozřejmost!), spát (a co děláš večer ty?) a neustále všechno nahrávaj a nahrávaj a … no to je jedno, je jiná doba, kterou hold my ze století páry… - no a právě pro vás mladší je tenhle film. Taková kokotina s trochou kreténismu, sadismu, a která nakonec i postraší. Na poselství se vyser. Důležitý je, kam to všechno směřuje... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Počítač se mi zapíná sám vod sebe. 2.) Z internetu mi začali mizet přátelé. (Klikni LIKE!) 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Internetová kultura násilí! Velmi vkusný a ojedinělý found footage, který se vám zaryje pod kůži! Hlavní hrdinka je velmi sympatická, tempo je dynamické, atmosféra je adrenalinově silná, že vám při sledování bude skákat krevní tlak nahoru a dolů, nechybí i slušné gore plus parádní kamera. Tenhle flick v mé letošní topce určitě chybět nebude. 80% Zatím nejlepší horor roku. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Kamera, akce!!! Tak jsem se přeci jen dočkal. Po kvalitním FF Megan is missing jsem dostal další, ještě o třídu lepší snímek, zachycující nástrahy internetu, obzvláště video chatů. Film se rozjíždí takmér od 15 minuty, takže není čas na kraviny. Hlavní protagonistka je vážně kus, ale čekají ji krušné časy. Kamera se konečně netřepe, snímek vypadá opravdu reálně a je tam i pár scén, které potěší nejednoho diváka. Přiznám se, že jsem se jednou i pořádně cuknul. Film jede na plné obrátky, takže se těšte na atmosférický začátek, který směřuje ke skvělému, adrenalinem nabitému konci. Bomba! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedené FFko, které bych obsahově a vesměs i kvalitativně přirovnal k Megan is missing. Prostředí filmu se zde docela svěže opírá o internetovou komunikaci a stalking, což se tvůrcům povedlo zpracovat jako found footage velice dobře a neotřele. Pozitivem budiž také jak nominálně, tak standardově vysoký body count, kde se na rozdíl od konkurence nemusíme protrápit 90 minutama kvůli jednomu ubezdušenýmu. Co mi přišlo místy hodně slabé, byla atmosféra, která hlavně ke konci dost pokulhávala, a taky absentující objasnění, které by si vzhledem k "záporákovi" film zasloužil. V subžánru FF to na 4* s přehledem stačí. 75% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pro všechny milovníky Saw nebo I spit on your grave je tu další sado maso teror, tentokrát v hávu techniky 21. století. Studentka se natáčí na webkameru ve web chatu, kde si ji vyhlédne nějaký vrah, unese jejího přítele, zabije její kamarádku a nakonec zabije i ji. Jak jsem již uvedla, pokud se vám líbí tyhle horory postavené na mučení postav, tak se budete tetelit blahem, ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama