foto

Ron Bottitta

  • nar. 25.12.1960 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Unbreakable Sword
2015 Druhá míza
2014 One Weekend
Toy Story: Prehistorický (TV film)
2013 The Den
2011 Tintinova dobrodružství
Transformers 3
2010 Dál než se zdálo
2009 Vánoční koleda
2008 Tony 5
2007 Chekhov and Maria
Rat Thing, The
Steam
2006 Elita armády
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2005 Mr. & Mrs. Smith
Něco jako láska
2004 Strange Fruit
V dobré společnosti
1979 Players

TV seriály

2019 Vražedná práva (TV seriál)
Be the Martyr (S05E11)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Fidelovy spisy (S05E16)
2015 Supergirl (TV seriál)
Stronger Together (S01E02)
2012 Dirty Work (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Ať plynou časy zlé (S08E22)
2010 Gigantic (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Království a věrní (S08E04)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Jeden malý krůček pro lidstvo (S06E07)
2007 Heartland (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
A.K.A. (S01E18)
Winter's End (S01E16)
Semper Fidelis (S01E15)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S14E08)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Dave (S02E18)
2005 E-Ring (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Čísla (S01E18)
Policejní odznak (TV seriál)
Judas Priest (S04E12)
Alias (TV seriál)
Sólo (S05E06)
2000 Bostonská střední (TV seriál)

Dokumentární

2010 Behind the Burly Q
1991 Desperately Seeking Roger (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace