foto

Adam Shapiro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mank
2019 Óda na radost
2018 Má večeře s Hervém (TV film)
Pařiči
Street Ships
2017 It Happened in L.A.
Pouto
The Female Brain
2016 Ctrl Alt Delete
Nobody Walks in L.A.
2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
Steve Jobs
2014 Hostina
Sister
2013 Podfukáři
The Den
2012 I Am Not a Hipster
Not Fade Away
2011 Café
2009 Prep & Landing (TV film)
Single Man
2008 Domácí mazlíček
Short Term 12
2005 Jewz N the Hood

TV seriály

2020 Dummy (TV seriál)
Tenkrát poprvé (TV seriál)
…, když jsem naštvala všechny známé (E08)
…, když jsem byl nejosamělejší kluk na světě (E06)
…, když jsem vyvolala jaderný konflikt (E05)
další epizody (7)
The Good Lord Bird (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Who the F is Mike Young (TV seriál)
2019 Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Špión, kterej mě miloval (S03E15)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 4 (S05E04)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
2018 Aféra (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 1 (S04E01)
2017 Pokoj 104 (TV seriál)
Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (S01E13)
Right-Hand Man (S01E05)
Osmý smysl (TV seriál)
Isolated Above, Connected Below (S02E06)
Kingdom (TV seriál)
Cactus (S03E09)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Přání (S02E01)
Kingdom (TV seriál)
Do Not Disturb (S02E14)
Lay and Pray (S02E11)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Fire Code (S01E04)
Osmý smysl (TV seriál)
We Will All Be Judged by the Courage of Our Hearts (S01E08)
W. W. N. Double D? (S01E07)
What's Going On? (S01E04)
další epizody (5)
Kingdom (TV seriál)
Happy Hour (S02E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Někdo to rád ostré (S10E16)
2014 Cristela (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Terminal Tenant (S01E05)
The Mindy Project (TV seriál)
Think Like a Peter (S02E19)
2013 Betrayal (TV seriál)
Full Circle (TV seriál)
Ladies & The Gents, The (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
A Kiss Is Just a Kiss? (S01E04)
Skandál (TV seriál)
Truth or Consequences (S02E12)
2012 1600 Penn (TV seriál)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with Ben (E03)
Chirurgové (TV seriál)
Den, kdy byla prolita krev (S06E24)
Střelec (S06E23)
2009 Closer (TV seriál)
Nezaujatost zaručena (S04E15)
2008 Comedy Gumbo (TV seriál)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
B.C. (E06)
2006 The Singles Table (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Sweet Child O' Mine (S02E15)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Tady platí základní pravidla (S04E05)

Host

TV pořady

2001 The Andy Dick Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky