Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Pekný príklad toho kam táto naša slávna spoločnosť speje - do hajzlu. Film o ľuďoch, ktorí sa rozhodli, že chodiť na pivo s kamarátmi do krčmy je "lejm",ale popíjať ho pri obrazovke a zabávať sa na videách je "kúúl". Problém je v tom, že na svete existujú zmetci, ktorí nemajú problém poslať váš "fajrvól" do piče a znepríjemnia vám život. No a potom sú tu samozrejme takí, ktorí radi zaplatia za to, aby si mohli vyhoniť na "lajf stríme" vašej popravy. Tiež si sem tam rád nejakú tú popravu pozriem, ale mne stačia Aláhovi Akbárovci s nožmi, poprípade nejaký ten Los Zetas s kálačkami a mačetami. Takže námet je celkom aktuálny a príjemný, a z počiatku ma to fakt navnadilo. Problém prišiel potom, keď sa to začalo hrať na "slešer"... to už bola nuda. Ale aby som nebol taký krutý, tak ja tie tri za námet a kus originality dám. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Buď začínám být narušenej z těch filmů já nebo autoři takhle stupidních a vymaštěných snímků? Co to proboha mělo jako bejt?! Jedna kravka co surfuje po netu a zkouší se s někým normálním pobavit, jenže narazí na vraždu v přímém přenosu....tak jak to asi celé dopadne? Schválně, uhodne to někdo aniž by se podíval na film? 10% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nevím. Chatovací forma už byla jen úniková cesta z celého toho found footage bludiště, kde si každý udělal nějaký zářez se svým vlastním "originálním" pojetím. The Den nabízí již zmíněnou formu chatu přes stránku ve stylu Chatroulette, s níž si vytvořil pár možností, jak zapůsobit. Ovšem něco podobného už jsme tu měli a to právě v Megan Is Missing a těžko se mi říká, který snímek byl lepší nebo horší. Je pravda, že tento měl atmosféru možná o trošku mrazivější a frekventovanější. I přes neustálé vyjadřování se na webkameru s podivem příběh tolik neztrácí na srozumitelnosti a pořád se má co dít. Tím si určitě u každého polepší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UPOZORŇUJEME, ŽE DENCHAT.COM NENÍ ZODPOVĚDNÝ ZA TO, CO UVIDÍTE, NEBO ZA OBSAH JEHO UŽÍVATELŮ.…“ /// Filmy točený rukou třesavou šíleným epileptikem už prej trapný sou. Dalším levelem tak je webka a telefon (chytrej ty chytrej!). A tak se pipina Elizabeth vrhne na průzkum. Brzo se ukáže, že frajer s nickem Pyagrl*16, je celkem vhodnej objekt ke zkoumání. Což je fajn, páč jinak by mě z těch keců s idiotama, co vytahujou bimbase, jen když svítí červený světýlko a všema vostatníma, jeblo. A tak zjišťuju, že dneska už každej chodí s kamerou běhat, na návštěvu (to je snad samozřejmost!), spát (a co děláš večer ty?) a neustále všechno nahrávaj a nahrávaj a … no to je jedno, je jiná doba, kterou hold my ze století páry… - no a právě pro vás mladší je tenhle film. Taková kokotina s trochou kreténismu, sadismu, a která nakonec i postraší. Na poselství se vyser. Důležitý je, kam to všechno směřuje... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Počítač se mi zapíná sám vod sebe. 2.) Z internetu mi začali mizet přátelé. (Klikni LIKE!) 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Videl som viacero filmov,ktoré sa odohrávajú na sociálnej sieti a internete.A práve tento radím za jeden z najlepších vo Found footage hororoch.Naozaj som sa bavil,celé to bolo točené cez web cameru a aj preto to bolo zaujímavé a myslím že aj super spracované.Vraždy boli krvavé a gore bolo využité v dostatočnom množstve.Atmosféra hustla každou scénou a aj napatie naberalo na obrátkach.A na ústrednú postavu sa velmi dobre pozeralo a aj bola sympatická aj ako herečka bola dobrá.Len jediné čo ma troška nasieralo bola v niektorých miestach neskutočne roztrasená kamera až ma to znervozňovalo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama