Reklama

Reklama

Nekromantik 2

  • Německo Nekromantik 2: Die Rückkehr der liebenden Toten
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Pokračování kultovního NEKRomantika začíná přesně tam, kde první díl skončil: Robert za mohutné ejakulace spáchá sebevraždu a jeho milenka Betty se rozhodne, že jejich láska bude pokračovat doslova až za hrob. To však ještě netuší, že se více méně náhodně seznámí s Markem, který, ač dabuje pornografické filmy, je konfrontován s Bettiným poněkud zvláštními sexuálními praktikami.

Stejně jako první díl je Nekromantik 2 v mnoha zemích zakázán a německá cenzura chtěla dokonce zničit negativ filmu. Také u druhého dílu se objevují seriózní diskuze, že jde o podobenství různých aspektů dnešní společnosti.

Na závěr by bylo vhodné uvést varování, že některé části tohoto filmu mohou být považovány za "nechutné", perverzní nebo urážlivé. (Iguaner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

U mě to vede jako nejdnudnější film všech dob! Nevím proč film byl zakazová a na začátku bylo varování,o nechutných a uražlivých scénách. Celý je to nudný a ukecaný až v samotném závěru příjde něco,jinak koukat na film ve,kterém ukazují jak se hrstka ženskejch dívá na film,kde zpracovávají tuleně je možná lehké rozptýlení z nudy,ale zbytečné,tady je zbytečný vlastně cokoliv. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Nekromanitk 2 přinesl přes snahu nic neočekávat určité zklamání. Naubuzení z prvního dílu, oživené úvodní opakovací scénou v titulcích bylo ještě určitou část filmu povzbuzováno, ale film začal pomalu působit až příliš normálně a všedně, na čemž má jistě zásadní podíl už jistá profesionálnost po stránce technické. Prostě už tam nebyl ten pocit, že se sešlo pár kamarádů a natočili si na lepší domácí kameru romantický eroťák s mrtvolou. Scény které za to opravdu stály (například "porcování"), byly proloženy příliš dlouhými hluchými pasážemi. Po hodině a půl jsem byl rozhodnut nasázet tam slabé dvě hvězdy, ale Jörg i tentokrát v posledních několika minutách dokázal vnést tolika invence, že třetí hvězda se stala nezbytnou. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Člověk má někdy chuť si tak sednout a dát si něco pěkného, něco romantického, něco nekromantického. No a tak si pustí Nekromantika. A jelikož jedničku viděl vícekrát, pustí si dvojku. A ta dvojka není tak dobrá jako jednička. Co je ale výborné, hudební podkres od starých zámých borců Daktari Lorenze, Johna Boy Waltona, Hermanna Koppa a dalších opět skvěle funguje a svou melancholickou náladou jíž doplňuje vzrušující erotické scény doslova zahřeje na duši. Miluju soundtrack z Nekromantiků a nebojím se je zařadit k té nejlepší filmové hudbě. A co se týče mrtvoly, tak v jedničnce byla lepší, tady byla moc čerstvá. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně bezvýznamné a trapné, jako první díl, akorát mrtvola tady je v menším stádiu rozkladu. Opět zajímavé asi jenom pro ty, co maj rádi kozy, mrtvoly a porcovany lachtany. Nic jinyho v tom nevidím. Akorát, stejně jako v předchozím, to použití romantické hudby z toho mohlo udělat něco jako art, ale na mě to teda nepůsobí. Chch a zas ten závěr, to sem se musel chlámat... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke značne a zbytočne rozťahané, no rovnako undergroundové a snáď ešte viac šokujúce. Jorg Buttgereit je absolútny magor, ktorý si našťastie svoje perverzné vízie napĺňa prostredníctvom filmov (teda možno aj v reáli, kto vie:). Opäť sa jedná o maximálny shocker, za všetko hovorí záverečná scéna,v ktorej zvrátené umenie a invencia "zápasí" s nekrofíliou a ťažkou psychopatiou. Len pre silných jedincov a žalúdky, nekrofilným romantikom vrele doporučujem celú sériu:) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama