Reklama

Reklama

Human Revolution

  • USA Human Revolution - Deus Ex
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
USA, 2014, 12 min

Recenze (13)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady fanúšikovských filmov podľa populárnych videohier, a ako obvykle je to sci-fi. Celkom chápem, že takáto látka mladých nádejných tvorcov priťahuje, ale málokedy sa skutočne zadarí tak, ako bol výsledok zamýšľaný. Deus Ex je niekde medzi - balansuje na hranici amatérskeho a poloprofesionálneho spracovania. Problém tkvie v kombinácii stopáže a scenára; Charifov film je až príliš prostý a plochý, a na 12 minút toho ponúka málo. Navyše úplne absentujú niektoré zásadné prvky z videohernej série a celé je to tak trochu polovičaté a čisto na efekt. Našťastie to trochu zachraňuje krátka pasáž v podvedomí bezprostredne pred samotným záverom. 65% Video tu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hru Deus Ex neznám, ale musím říct, že tenhle kraťas je docela povedenej. Sice nemůžu hodnotit jak se tenhle kraťas drží herní předlohy, ale rozhodně se mi na něho dobře koukalo. Určitě to není amatérská, nízkorozpočtová fans záležitost ( jak tu někteří zmiňovali ). Tohle je celkem solidní filmařina. Problém mám jen s tím, že mi to připadá jako vykrádačka některých známějších filmů. Za mě dobrý. A kdybych byl pc pařmen ( jakože nejsem ) tak mě tenhle kraťas určitě naláká ať hru Deus Ex zkusím. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela masakr. Fakt hezky zpracovaný fanouškovský kraťas. Hru sice neznám, ale i tak se mi to líbilo. :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádný fan film vy géniové, ale regulérní profi kraťas s hustým rozpočtem od profesionálního režiséra.Bohužel to je k ničemu.Jediné, co stojí za zmínku je výborný vizuál a první scéna s tou brutální kundičkou.Hudbu to krade z Trona, akce je nudná a špatně sestříhaná, zpomalovačky otravné a herecké výkony komické.Ona i samotná hra není žádná sláva.Taková vizuálně pěkná zbytečnost no.49%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná kdybych měl ke hře "Deus Ex" nějaký vztah, asi mě to zasáhne i víc, ale takhle je to pro mě jen dobře zpracované sci-fi, které vyniká svou technickou stránkou, ale to je tak nějak všechno. Triková stránka vede a jen pro ni stojí za to na film kouknout. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Je to špatné, jediné co obstojí je akce a efekty. Herci jsou špatní (hlavně představitelka Meg), příběh nezajímavý a nudný. Tady vlastně ani není moc co hodnotit, za 12 minut jsme viděli fajn mlátičku s fajn efekty a vším ostatním nahovno. 45% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý, ale až moc akční. Co třeba stealh přístup a milosrdná duše za zkušenosti navíc?! Hudba dle všeho ze hry, propriety ze hry (např. výbušný systém Tajfun) potěší. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem hru Deus Ex - Human Revution hrál a dost jsem si oblíbil, tak můžu říct, že ve filmu požili co se dalo: Tajfun, pohled přes zeď, neviditelnost... Zpracování na fanouškovský film hodně dobré. Pro mě jednoznačně povedený kraťas. Hodnocení: 80/100. ()

Reklama

Reklama