Reklama

Reklama

Chlemtám tvou krev

(festivalový název)
  • Československo Vypiju tvoji krev (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Parta satanistických hippie terorizuje vesnici, do které zavítá při své jízdě. Pořádá zde rituály, bere drogy a ubližuje zvířatům i lidem. Vše nabere však naprosto obludné a nezastavitelné obrátky, když tuto tlupu agresivních pobudů malý kluk nakazí vzteklinou z mrtvého psa. Nákaza se rychle šíří, mezi všemi vzniká zmatenost, halucinace, agresivita a vzájemné násilí. Bohužel se nákaza začne šířit i mezi ostatní obyvatele vesnice. Nikdo si není jist vlastním životem ... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Satanistický kult hipisáků terorizuje famílii v liduprázdném městě, aby se posléze dotyční desperáti díky partyzánské akci malého hocha nakazili vzteklinou a začali s pěnou u huby vraždit jako šílení. Jednotlivosti stojící za zapamatování? Republikánský starousedlík nadopovaný LSD, dítě s brokovnicí a sebevražda těhotné ženy. Na rok 1970 zatraceně brutální jízda. Grindhouse jak víno... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Jeden z prvních průkopnickejch gore a exploatačních filmů, kde se ze řetězu utrhli vzteklinou nakažení satanističtí hipíci!!! Na rok 1970 nevídanej nářez, jakej snad do tý doby filmový plátno nevidělo. Navíc ten film i víc jak 45 let po svém vzniku pořád funguje. Sice spíš jako zábavný béčko, než jako něco nechutnýho, ale nenudí a děj dává smysl. BTW proč vůdce satanistů vypadá jako Vinetou? :-) A přiznejme si to, kdo by po shlédnutí tohodle filmu nechtěl bejt jako malej Péťa? ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I Drink Your Blood je jedním z prvních filmů, který si pohrával s myšlenkou člověka nakaženého nějakým svinstvem, co ho posléze změní na rozzuřenou, krvelačnou a nemyslící bestii. Tenhle oldschoolový grindhouse vznikl ještě před Romerovým The Crazies, který se zabýval podobným problémem, samozřejmě trochu jinak a po svém. Zde se však navíc objevují silné prvky exploitationu, což je hodně zajímavé. Protože jak známo, milník tohoto subžánru přišel až o dva roky později s Cravenovým flákem The Last House of the Left. Sice se tu tolik neznásilňují ženy, za to se vraždí kromě nich a mužů také zvířata a nenarozené děti. Některé momenty vyvolají dnes už jenom údiv a smích, ale ten vás vždycky přejde s další useknutou nohou a uřízlou rukou. Hold záležitost jen pro "okrajáře." Nevim jak vy, ale já se docela bavil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek otevírá satanský obřad v lese, kdy skupina nahých uctívačů (kamera si dává pozor, aby nebyly vidět pipinka ani pindík) vzývá pána pekel, zatímco je šmíruje Sylvia. Šmíračka je však odhalena a po zásluze ztrestána. Malý bráška Pete, takový nesnesitelný spratek, se rozhodne sestru pomstít. Banda nakažená vzteklinou rozpoutá v okolí pravé peklo. Dojde na uříznutou nohu, ruku i hlavu, na ubodání, oběšení, sebeupálení, nůž v břiše, kůl v břiše, zuby z huby, vidle v hrdle a střeleckou kanonádu. Souboj šíleného černocha se sekerou a indiána s mečem (co si najde hezký cíl) připomíná tanec. Policie se dostaví až s notným zpožděním. Mrtvol kopice. Nahota, krev. Amatérské přehrávání ochotníku z HorníDolní. Některé scény jsou už ve škatulce komedie - ano, stačí stříkat vodu! Tak mile blbé, až se mi to líbilo. Fajnová hudba. V titulcích by se počítám asi neobjevilo, že žádné zvířátko neutrpělo během natáčení újmu....ta slepice rozhodně ne... ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Neznámý nízkorozpočťák překračujíc svojí dobu scénařem. Bizarní postavy v tlupě okultní hippy sebranky táhne hranatý zjev hindského tanečníka Chowdhuryho a zajímavý soundtrack. Kdyby maskéři v závěru nakaženým místo pěny u huby přidali odpovídající make up, můžeme suše konstatovat, že jde o první barevný zombi horor.-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Toto byl první film, který byl cenzorskou organizací MPAA označen "X - ratingem" pro zobrazování brutality, násilí, krve atd. (Flipnic)
  • Paradoxně však díky svému věku nebyl tento film nikdy umístěn na tzv. "videonasties list" ve Velké Británii. (Flipnic)
  • Jedná se o jeden z prvních filmů vůbec, který obsahoval základní téma rychlého šíření nákazy a změny člověka v agresivní a nemyslící zombie. (Flipnic)

Reklama

Reklama