Reklama

Reklama

Curve

  • Slovensko Nebezpečný cudzinec
Trailer

Cestou na prípravu vlastnej svadby sa Mallory (Julianne Houghová) pokazí auto v opustenom kaňone. Našťastie je nablízku stopár Christian (Teddy Sears), ktorý jej  opraví motor a ona môže pokračovať v ceste. Za odmenu ho odvezie, čo sa však ukáže ako veľká chyba, pretože za priateľskou fasádou a ústretovým správaním pomocníka sa skrýva sériový vrah. A ten jej už čoskori odhalí svoju pravú tvár. Aby unikla hroziacej smrti a zbavila sa cestujúceho, Mallory spôsobí nehodu a auto sa prevráti. Plán jej však nevyjde - zatiaľ čo vrah sa dostal von z vraku celkom zdravý, ona leží zranená v aute a nemôže sa pohnúť. Musí čo najrýchlejšie vymyslieť niečo nové, pretože psychopat chce svoj čin dokončiť. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, čím by mě tenhle film měl zaujmout. Útrapy hlavní hrdinky mě nijak nevzrušují a její úhlavní nepřítel, se ve snímku víceméně jenom mihne, aby čas od času pronesl nějakou pozérskou, jakože ujetou hlášku. To ale nefunguje a ve výsledku působí ploše a nezajímavě. A víc tam toho prostě není. NEJLEPŠÍ JE: Finální vyřízení záporáka...asi? NEJHORŠI JE: Absence čehokoli co by mě bavilo. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Celý film som rozmýšľal, kde sa jej tá noha a do čoho vlastne zasekla...a ako?? Vrah mi pripadal totálne od veci...tak buď ju chcem klofnúť, alebo nie. Tie jeho návštevy mi nedávali vôbec zmysel...alebo to bol milý psychoš?? Pomalé tempo, nič výnimočné sa tu neudeje, záver bez prekvapenia takže mierny podpriemer. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco dobrý thriler z čias keď ženské postavy nemlátili mužov ako na bežiacom páse ale našli v sebe silu nakoniec premôcť silnejšieho muža ktorý ich týral, z čias keď filmy neboli povinne diverzné a lgbfqueerové, skrátka z čias keď bola radosť na Posledný dim nalavo čipomstu znásilnenej radosť pozerať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na to, že se film po většinu čau odehrává v převráceném autě, to docela ušlo, ačkoliv ani tady se Softley nevyhnul hluchým místům, což by se na tak krátké stopáži takhle zkušenému režisérovi asi stávat nemělo. Ale i tak se bylo většinou na co dívat a třeba povodeň byla celkem sympatickou událostí. Škoda, že se trochu víc netlačilo na pilu, co se gore týče, ale tak člověk nemůže mít všechno. Navíc potěšila i sympatická hlavní hrdinka, která navíc uměla hrát, což jsem v podobném béčku ani moc neočekával. 50% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Curve mě příjemně překvapilo. Samotná zápletka není sice nijak originální, ale pojetí bylo zajímavé. Až na závěr, který by se dal označit za typicky klasický, byla značná část zajímavá a to zejména mučení oběti. Hlavní postava byla sice blbá, jak jen to šlo a její chování by mohlo být instruktáží, jak se nechovat, pokud nechcete umřít, a to jakýmkoliv způsobem, ale divák si k ní přesto najde cestu, aby jí fandil. Tvůrci byli očividně inspirováni podobnými filmy, které byly natočeny dříve, ale originální stopu přece jen zanechali, a to si pochvalu v rámci hodnocení zaslouží. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film se připravoval už v roce 2007 a hlavní roli měla tehdy ztvárnit Eva Mendes. (Spidey3)

Reklama

Reklama