Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

dom156 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl, měl jsem strach že jsem s přítelkyní šel do jiného sálu než jsem měl. Naštěstí tato hovadina o ničem brzy skončila a konečně začalo to na co jsme se těšili. Myslím si že těch 7 minut se dalo využít smysluplněji než že tam skoro po celou dobu zpívá sopka. Animace je jako z dob krále klacka a vůbec to postrádá smysl to šoupnout před film V hlavě. Za mě jasnej palec dolů. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Za prvé, je to dlouhé. I kdyby to bylo o polovinu kratší, tak by to pořád bylo moc dlouhé. A že je to dlouhé mi vadí proto, že za druhe, je to nudné! Žádný vtip, žádný děj, žádná invence. Je to statické, snaha o lyričnost a romanci je vysloveně směšná, jakože zamilovaná sopka? Prosím? Viděno jako předfilm V hlavě a k nepřečkání... ()

Reklama

PEZ 

všechny recenze uživatele

Lava je kraťas, ktorý je síce detský, naivný, tak romantický, až je takmer patetický. Ale kto má v sebe aspoň trošku dieťaťa a nebráni sa romantike, nebude môcť odolať. V kinách slúžil ako predfilm pre Inside Out. Pixar proste vie podať na malom priestore tieto pekné/milé myšlienky. ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Další z řady jedinečných a skvostných pixarovských krátkých snímků. Tentokráte sází na romantickou linku jednoho sopečného ostrova, který si neustále brouká zamilovanou písničku a touží po blízkém protějšku. Je pravda, že stále opakující se melodie, po chvilce začne už trochu vadit, na druhou stranu, když už se tam objeví jeho vyvolená, dojde sice k očekávanému konci, ovšem tak roztomilému a úsměvnému, že člověk zapomene na jednoduchost celého kraťasu. ()

Franta odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem lidem, co tento kraťas dojmul k slzám. Já se také málem rozbrečel jenže z úplně jiného důvodu. Filmeček sice trvá jen pár minut, jenže při jeho sledování se čas neskutečně vleče a za chvíli vám pukne hlava z refrénu: "Najdeš mou lávu", který se opakuje snad tisíckrát. Tohle se prostě nedá dodívat bez újmy na zdraví. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama