Reklama

Reklama

Ninja commando

  • Česko Ninja komando (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Samotársky ninja expert Jeng Moo (Hiroyuki Sanada) prichádza do Číny, aby zabil ex-ninju, ktorý, ako Jeng verí, zabil jeho otca. Strýko Foo, ako tohto ex-ninju volajú všetci, ktorí ho za tie dlhé roky čo žije v Číne poznajú ako mierumilovného človeka, však skríva mnohé tajomstvá, ktoré veľa vecí zmenia. Keď sa Jeng Moo pokúsi strýka Fooa zavraždiť, zabráni mu v tom mladík Ah Ching (Conan Lee) , majster kung-fu a Foov blízky priateľ. Jeng tak nájde mocného protivníka, s ktorým sa vysporiadať nebude veru lahké. (kitano)

(více)

Recenze (49)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

95 minut bojů, dokonalost. Snad nikdy jsem neviděl kung-fu film, který by obsahoval takové množství tak dobrých bitek jako tady, ve filmu s neznámými herci, o kterém jsem do včerejška ani neslyšel. Příběh je samozřejmě velmi jednoduchý, ale to je dostatečně vynahrazeno výbornými nápady, z nichž mi v hlavě utkvěl především boj na chůdách. Hlavní hrdinové navíc neustále trousí nějaké děsně špatné vtipy, kterým se nejde nesmát a celý závěr s likvidací protivníka je prostě úchvatný. A ta ústřední znělka je boží. Viděl jsem dost srovnatelných kung-fu komedií, které všechny používaly stejný princip, tzn jednoduchý příběh, originální prvky při soubojích a zvláštní humor, takže tento snímek se na první pohled zas tak moc neliší, ale všechno v něm je dotaženo do dokonalosti a vlastně překonává třeba většinu mnou zhlédnuté produkce Jackyho Chana. Škoda, že podobné filmy se dneska už tak moc netočí, čest výjimkám. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka súbojov a ich choreografii, je to absolútna špička, fanúšikovia bojových umení budú chrochtať blahom. Škoda len, že to nemalo aspoň trochu zmysluplný príbeh a čo sa týka dialógov, bolo to veľké utrpenie. Neviem, či to má na svedomí len katastrofálny US dabing, všetky tie bullshity a son of a bitche mi z úst týchto Aziatov zneli veľmi divne. Takisto, čo sa týka humoru, je to veľká bieda a korunu tomu dáva zneškodnenie padoucha na konci filmu. ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Tuhle doslova klasiku jsem videl už před mnoha a mnoha lety. Dnes, když jsem tento film objevil a netušil, že jde o něj, svitlo mi hned po prvních pár vteřinách filmu. Tak co, kluci, čím jste kdysi chtěli být? Co je lepší? Ninja, nebo bojovník kung-fu? Ale ať už to či ono, nic není lepší než-li párek hezkých japonských… :) 100 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Starý old school plný ninjovských vychytávek. Přípěh nic moc, taková ta lehce úsměvná klasika plná cti, pomsty a pochopení, ale souboje jsou zábavné a zajímavé (rvačka na chůdách). Pořád lepší než ninja želvy. Ale zážitek dost pozvedlo i to, že jsem hongkongský film sledoval v anglickém dabingu s českými titulky, které tak ze 40% tvrdily něco jiného, než o čem ve filmu mluvili. Přesto to dávalo smysl. Prostě chuťovkový úlet plný mouder a kopanců. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Strýčka Fooa sa z predom nejasných dôvodov snaží zabiť zákerný ninja, on má ale našťastie dobrého kung-fu synovca, ktorého len tak niekto neporazí... Bláznivá kung-fu komédia z hongkongskej produkcie už tradične ponúkajúca kvalitné súboje, slušnú zábavu, ale i otrasné herecké výkony a ešte dementnejšie dialógy. Najviac ma pobavil úvod, kde vidíme skupinku ninjov v akcii. Teda v zrýchlenom zábere môžeme vidieť ako saltami preskakujú maličký múr (ktorý by mohli jednoduchšie preliezť), ako synchronizovane lezú dole hlavavmi na stromy a ako si nakoniec vykopú jamu, vhupsnú do nej, zasypú sa hlinou a vystrčia hadičku na dýchanie. Ešte dlho som sa nemohol prestať smiať... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama