foto

Hung Poon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 P feng bao
2018 L Storm
2016 Z feng bao II
2015 Ai de gen yuan
Atm ti kuan ji
Bo ji qi yuan
Ha fu
2014 Just Another Margin
Z feng bao
2013 Velmistr
2012 Wo de gou gou wo de ai
2010 Gong fu yong chun
2009 Jin ping mei er ai de nu li
2008 Císařovna a bojovníci
Jin ping mei
2007 He yue qing ren
2006 Da que ying xiong chuan
Li fa shi
Qing yi quan quan
2005 Xiong nan gua nu
2004 Mo dou xian sheng
終極格鬥
2003 Bai fen bai gan jiao 2003
Miss Du Shi Niang
Xin han
2002 Devil Face, Angel Heart
Nine Girls and a Ghost
Partners
Possessed
Shou zu qing shen
2001 Di jiu tian chang
Wo de ye man tong xue
Yin yang ai
Yue man bao xi huan
Zheng jiang
2000 Crying Heart
Dao shou
Hang gui
I Do
Pao ma di de yue guang
Qing xian bai le men
Shou xing xin ren lei
Tou wen
Xing
Yuan fen you Take 2
Zhong hua du xia
1999 Deja Vu
Gui qing ni di hu
Mi tao cheng shu shi 3 mi tao xian zi
Tian xuan di lian
Xin yuan yi ma
1998 Nu jing yu pi tiao ke
1997 97 jia you xi shi
Ban sheng yuan
Chong shang jiu chong tian
Dui bu qi, duo xie ni
Hei jin
Krvavý měsíc
Wo ai chu fang
Yung po giu yeung
1996 Guai tan xie hui
Ren yue huang hun
Wang Jiao de tian kong 2: Man shao yi
½ Ci tong chuang
1995 Cuo ti zhui ji zu he
Kuang qing sha shou
Lying Hero
Superfights
Te jing ji xian feng
1994 21 Red List
7 jin gong
Another Piece of Romance
Bao yu jiao yang
Bohové se zbláznili i v Číně
Du shen 2
Lun Wen-Xu lao dian Liu Xian-Kai
Ren yu chuan shuo
Revanchist
Underground Judgement
Xin da xiao bu liang
Xin nan huan nu ai
Yun cai tong zi
Zui sheng meng si: Wan Zai zhi hu
Zuo ye chang feng
1993 All Men Are Brothers: Blood of the Leopard
Chao ji xue xiao ba wang
Chu mu jing xin
Evil Cult - Tajemství Kung-Fu
Jie da huan xi
Li Luo-Fu qi an
Lian zheng di yi ji
Ren gui pai dang
Tao xue wei long zhi long guo ji nian
Xin bi xue jian
Zai shi zhui hun
Zbraně draka
Zhi zun sa liu ji zhi: Tou tian huan ri
Zhui nan zi
Železný dráp
1992 He ri jin zai lai
Ji qi yu ma li
Jie zi zhan shi
Shen Qiang Shou yu Ga Li Ji
Si da tan zhang
The Girls From China
Wu nan qing wei liao
Xin long men ke zhan
Ying chao nu lang 1988 zhi er: Xian dai ying zhao nu lang
1991 Americký Shaolin
Bo hao
Bohové jsou pořád šílení
Jiu yi: Shen diao xia lu
Sex a zen
Zhui ri
1990 Chu dao gui jing
Du sheng
Du xia
Karate tiger 3: Pokrevní bratři
Karate tiger 4: Král kickboxerů
Luan shi er nu
Sheng gang qi bing 4: Di xia tong dao
Wu ming jia zu
Zai zhan jiang hu
1989 Fa nei qing 2
Fu gui kai xin gui
Sheng gang qi bing 3
Zhu biao yi zu
Zhuo gui da shi
Čas válečníků
1988 Fa nei qing
Hou wu feng yun
Hun wai qing
Lie ying ji hua
Yue liang, xing xing, tai yang
Zui jia nu xu
1986 Kai xin gui jing ling
Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se
Yi gai yun tian
1985 Fat ngoi ching
1984 Hao cai zhuang dao ni
1983 Tui xiu tan chang
1982 Ninja commando
The Head Hunter
Yin ji
1981 Fei dao you jian fei dao
Kung Fu mstitel
Ren quan wei zhen Ba Li
The Sweet and Sour Cops
1980 Di yu wu men
Gong yi la ma
Lackey and the Lady Tiger
Super Power
The Buddha Assassinator
The Ring of Death
Two Fists against the Law
1979 Lamač kostí drží tvrdě tvoje uši
Long hu men
Sedm bojových strojů smrti
Ten, který láme kosti opět bojuje
Zhu zai xie lei
1978 Hong lou chun shang chun
Mistrův syn
Škola hada
1977 Nan quan bei tui dou jin hu
Ocelová pěst
Smrtelný hvizd
Soul Brothers of Kung Fu
Zhen jia gong fu
1976 Qi bai wan yuan da jie an
San sha ben tan xiao fu xing
Tajní nepřátelé Stříbrné lišky
Yong chun jie quan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky