Reklama

Reklama

TOP 5

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 5 min

Režie:

Adam Čeladín

Obsahy(1)

Dvakrát týdně se na internetové televizi Stream.cz můžete setkat s pořadem Top 5, který vás provede světem zajímavostí z různých oborů, zábavných videí a mnoho dalšího. (StreamCZ)

Recenze (7)

alambert 

všechny recenze uživatele

Něco zajímavého zcela výjimečně, jinak samé pitomosti. Navíc občas zpracované zcela nesmyslně. Za přitěžující okolnost považuju i výslovnost komentátora. NejvyŠŠŠí, přesvěDčili...apod... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

TOP 5 nejvlasatějších skinheadů, vegetariánských tygrů ani punkových fanoušků Michala Davida jsem v tomto pořadu zatím nezahlédl, ale i tak se mi některé díly hodně líbily. A v některých mi zase přišlo nezajímavé téma či podivný výběr klipů, ale s výměnou titulků za komentář se tento pořad alespoň přiblížil ke streamáckému průměru. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, jen chybí dabing a celkový pocit by se určitě zlepšil. Top 5 toho nejlepšího z daného tématu. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad na Streamu, který shrnuje různé žebříčky. Dobrý je třeba díl o často umírajících hercích ve filmech. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Někdy trochu nedůvěryhodné pořadí a velkou slabinou je chybějící dabing... Než člověk přelouská titulky, obraz je v háji... Opr. 24.3.2015 - už s dabingem... hned lepší :) ()

Reklama

Reklama