Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako není to až tak úplně blbé, ale přece jen tomu chybí nějaký nadhled, šmrnc, prostě něco, co dělá film filmem, a ne jen takovou obrázkovou knížkou. Van Damme hraje chlápka, který se nechá nachytat a hezká holka, které kdovíproč věří a hned se s ní vyspí, mu pak vezme odborně ledvinu... Jo, už takhle to zní divně, co? Ale JCVD je drsňák, zavolá starému (a to doslova) kámošovi Číňanovi o trochu morfia a zbraní, a šup, už se jde do baru, šup, najdeme skrytý bar, který mění každý den místo, a to levou zadní, jdeme tam a vyzvedneme šlapku... - asi SPOILER - Jen proto, že v nemocnici na ledvinu čeká neteř. No a taky se dozvíme, jak to bylo s bráchou. Film se odehrává převážně ve tmě nebo v těch barech, takže z těch mlátiček vlastně nic moc nevidíme. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Děvku ani biblí neuhodíš! Ale pan JCVD jo, ten se s tím nesere. Nachází se totiž v nezáviděníhodné situaci. Jednoho dne ráno, v hlavě nasráno se Žán vzbudí po prohýřené noci a zjistí, že mezi tím co procházel totálním detoxem ho někdo vykuchal. To si zasluhuje odplatu! Ničím extra nezajímavý, ale na druhou stranu celkem koukatelný béčko co mě nijak nepohoršilo. Na pana režiséra rutinéra Barnabáše je to ucházející počin. Jenom by ho možná neškodilo trochu zkrátit, protože víc než půlku filmu hlavní hrdina zjišťuje kdo mu to udělal a klade si otázku : proč právě já? Máme tu pak dokonce i nějaký to šokantní odhalení a nakonec se dokonce Žán (SPOILER!!!!!) obětuje pro vyšší dobro. Jak dojemné... Akce celkem ušla a je i poměrně přehledná jo a Shahlavi ve své poslední roli je kupodivu opět záporák a se světem filmu se rozloučí fightem z JCVD.55% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čistokrvné Bčko z osemdesiatok. So všetkým, od množstva súbojov, cez spomalený stred až po veľké finále s odhalením a emóciou. A samozrejme, JCVD aj keď má 150 rokov bez DPH, stále dvihne nohu, vystrelí a spraví šnúru na idúcom aute. Trochu umelo natiahnuté, ale netreba pri tom rozmýšľať a len obdivovať asi posledný Darrenov film. Bol to veľký bojovník. 2 z 5 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně tenhle film nemá na Skin Trade který má víc soubojů, víc přestřelek, víc herců a méně minut. Navíc ve Skin Trade hraje OBROVSKEJ Dolph Lundgren a ten je prostě OBROVSKEJ. Tenhle film nemá ani na Absolution, ve kterém zase pro změnu hraje širokej Steven Seagal a chudák Van Damme, je zase uprostřed. Ale být to klidně o něco delší, změnit ke konci bratrovo chování, pač ten se choval jako naprostý kretén, tak tam tu pátou hvězdu klidně mlasknu. Hodnocení upraveno dne 7.6. 2015 . Pátou hvězdu dávám, pač zdejší odborníci na akční filmy, tenhle film schazují a nezdá se mi to fér, vzhledem k tomu že sou i horší filmy které letos vyšli . ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tak Van Damme už je přeci jen o něco starší, takže bratři už se zmrzačili samy, manželky už zabili no, a tak mu ukradnou ledvinu. Seagalovi kradou nájemníky tak Jeanovi ukradnou ledvinu, Po které celý film pátrá, nějaké pooperační bolesti s tím na něj nechoďte, šňupne si brufen a může předvádět akrobacie jaký svět neviděl a vytřískat půlku Manily. Ano toto s etam opravdu děje, ale když to člověk všechno pomine je to celkem koukatelný film, bitky jsou dobře natočený. 50% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • I když se příběh filmu odehrává v Manile na Filipínách, natáčelo se jen v Číně a Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama