Reklama

Reklama

The Windmill Massacre

  • Velká Británie The Windmill Massacre (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Partia turistov sa vyberie z Amsterdamu na výlet po okolitých veterných mlynoch, ktoré sú pre návštevníkov Holandska pôsobivou atrakciou. Zo začiatku je atmosféra príjemná, čomu pomáha aj usmievavý sprievodca. Keď sa začne stmievať, nastanú nečakané problémy. Autobus sa pokazí a najbližšia dedina je vzdialená viac ako hodinu chôdze. Výletníkom ponúkne nádej vzdialený mlyn. Ešte však ani nestihnú vystúpiť z autobusu, už ich zo vzdialeného lesíka pozoruje muž so zbraňou v ruke. Začína sa nečakané dobrodružstvo, z ktorého nikto nevyviazne živý. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (49)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Můj první, čistě Holandský Horor / Slasher, nedopadl zas až tak zle, kam se hrabou kanadské či některé anglické sračky. Partička psychicky narušených lidí (vrahounů), si jede pročistit hlavu s Holland tour k větrným mlýnům, kde už ale netrpělivě čeká páníček, s pořádně nabroušenou kosou. Prvních 25 minut je celkem o hovně, no pak přijde na řadu první gore scéna a mně se vytvořil úsměv na tváři. Není to samozřejmě super, pecka slasher, postavy se chovají klasicky dost debilně, příběh také není bůhví jaký, ale tady hlavně potěší právě to Gore, které je celkem dost solidní. Není nouze o useknuté nohy, hlavu, vypadlá střeva apod. Už jsem si myslel, že to budou takové slaboučké tři hvězdy, ale finální nečekaná scéna "NEMŮŽEŠ ODLOŽIT TO, CO SE MUSÍ STÁT" PLESK ! mě celkem odrovnala a tímto jsou to solidní třikrát podtržené 3* Přivítal bych i pokračování. (328. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"..., ze kterého nikdo nevyvázne živý.". Tak tahle věta mě navnadila, miluju tragické konce. Sice není tak úplně pravdivá, no ale dejme tomu. Každopádně ti z vás, kteří si chcete s nostalgií zavzpomínat na všemožná horrorová a slasherová béčka, která jste v devadesátkách sjížděli na VHSkách z videopůjčoven, byste měli být tímhle devadesátkovým vyvražďovacím retrem potěšeni. Podmínka je ovšem mozek přepnutý pouze do nouzového režimu, to je snad jasné. Nejlepší scéna - asi řezání tváře břitvou a následné topení, zručně provedeno... tedy myslím natočeno. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia turistov sa vyberie z Amsterdamu na výlet po okolitých veterných mlynoch, ktoré sú pre návštevníkov Holandska pôsobivou atrakciou. Zo začiatku je atmosféra príjemná, čomu pomáha aj usmievavý sprievodca. Keď sa začne stmievať, nastanú nečakané problémy. Autobus sa pokazí a najbližšia dedina je vzdialená viac ako hodinu chôdze. Výletníkom ponúkne nádej vzdialený mlyn. Ešte však ani nestihnú vystúpiť z autobusu a už ich zo vzdialeného lesíka pozoruje muž so zbraňou v ruke. Začína sa netradičná atrakcia pred návštevníkov Holandska, z ktorej nikto nevyviazne živý. - Milujem tieto horory z Európy, ktoré sa len tak objavia počas týždňa a perfektne potešia. The Windmill Massacre je dokonalým naviazaním na jeden Camp Slasher z roku 1981, ktorý pripomína hlavne vrahom a jeho maskou. Paradoxne na mňa postavy pôsobili naozaj nesympaticky, takže som sa nemohol dočkať momentu, kedy začnú padať jeden po druhom. Vraždy sú kreatívne, na gore je vidieť velkú snahu a finálny nápad a vyvrcholenie sú inteligentne podané a majú rozumný základ, čo sa u Slasheru velmi často nestáva, takže spokojnosť je naozaj velká. Jediné, čo môžem vytknúť, je snáď len zbytočné pridanie slabých CGI efektov a miestami ubrané tempo, ale inak je to zatial jeden z najlepších hororových počinov roku 2016 a určite sa oplatí venovať tomuto projektu pozornosť, pretože ide o velmi vydarený horor pomerne neskúseného režiséra z príjemného a neopozeraného prostredia. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Každý jednou bude pykat za své hříchy. A tak si démon přišel pro své hříšníky.Vraždy jsou ve filmu parádní :-) Tak mne napadlo, co jsem ve svém životě udělal tak hrozného, za co by si mne démon vzal do pekla? Nevím, ale určitě toho bylo hodně :-) Srážím jen hodnocení za toho Japonce, ten tam byl naprosto zbytečný :-( ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Větromlýnskýmu masakru nejde upřít tvůrčí zručnost a chytlavý úvod. Merito legendy samotné je zajímavé a možná je tím nejpovedeněším z celýho filmu, jenže je to děsně nudně odvyprávěné, což místy úplně boří náznaky slasherové jízdy. Pilíře slasheru, kterými jsou vraždy a záporák, nejsou ničím vyjímečné, takže za mě jen tak tak průměr za žánrovkovou kusovku po delší době. 55% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Nick Jongerius je ochotný dať príležitosť natočiť sequel k tomuto hororu ambicióznemu režisérovi a sám mu je ochotný pomôcť ako producent. (Marceloo)
  • Režisérovi Nickovi Jongeriusovi dodal inšpiráciu strašidelný mlyn, ktorý stál asi 500 metrov od domu, kde prežil detstvo. (Marceloo)

Reklama

Reklama