Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Epic Rap Battles of History je seriál, který na serveru YouTube provozují američtí komikové Peter Shukoff (s přezdívkou Nice Peter) a Lloyd Ahquist (s přezdívkou EpicLLOYD). Seriál krátkých videí pracuje s tím, že do formátu rapové bitvy umisťuje reálné i fiktivní popkulturní postavy a nechává je na sebe vtipnými a promyšlenými texty útočit. Bojující dvojice autorům v komentářích navrhují sami diváci. V prvních sériích se v rolích rapujících hrdinů objevovali hlavně sami autoři, později se stalo zvykem, že se v seriálu objevují i další internetové osobnosti a nebo jiní slavní hudebníci a komikové, jako například Snoop Dogg, "Weird Al" Yankovic nebo Jenna Marbles. V říjnu 2014 seriál na serveru YouTube dosáhl 1,4 biliónu celkových shlédnutí. (Morien)

(více)

Recenze (11)

Morien 

všechny recenze uživatele

-"I am passively resisting the fact that you suck. I am celibate because I don't give a fuck." ♥♥♥ Jestli tohle není nejlepší urážka všech dob, tak by měla být. Plus mi Nice Peter odpověděl na zprávu, což mi způsobuje pocit, jako bych se kamarádila s Beethovenem, a to je dobrý pocit. ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Samotná myšlenka je geniální. A zpracování? Řekněme že poprvé v životě se mi líbil rap, a to díky mistrům Loydovi a Peterovi. Nejlepší rap battle je rozhodně Bill Gates vs. Steve Jobs. Dále doporučuji Mozart vs. Skrillex, Adolf Hitler vs. Darth Vader a Rasputin vs. Stalin. Pokud umíte třeba jen trochu anglicky tak se budete řehtat jak hovado, to vám zaručuji. ()

Reklama

BJ4 

všechny recenze uživatele

Vtipné, inteligentní, chytlavé beaty a plno skvělých urážek :-) Naprosto skvělé kostýmy a vyníkající Lloyd + Nice Peter + spousta hostů....co chtít víc :-) Pátou hvězdu jsem přidal za nejlepší urážku všech dob: I´d beat you in round two but that´d be unbelievable, no one in your family ever lives to see a sequel.... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tak trochu hit and miss. Jelikož to dělají Američané, tak se tam čas od času najdou Evropanům ne zrovna známí lidé. Naštěstí to není můj případ v 99% bitev, takže si vesele užívám nejen kvalitní beat, často zmixovaný do podoby tvorby toho, kdo zrovna rappuje, ale i kostýmy, na kterých si Peter s Lloydem a jejich kostýmový tým dávají záležet a v neposlední řadě i samotné texty, které jsou k prasknutí nabité odkazy a sloními říčkami. Někdo může jásat nad hostujícími hvězdami, mě ale stejně zajímá hlavně Peter a Lloyd. Stojí také za zmínku fakt, že bojovat může skutečně kdokoliv - diktátorové, herečky, biblické postavy, vynálezci, filozofové, sportovci, zpěváci, bohové, filmoví, seriáloví i videoherní hrdinové, skladatelé, gangsteři a gangsterky, politikové, spisovatelé, vojevůdci, malíři a mohl bych pokračovat a v současné době to stále vypadá, že tento seznam se rozroste. Pokud jste si všimli přemíry mužských povolání a málo ženských, tak to bych přičetl za vinu tomu, že tuto sérii tvořili dva muži a odkázal bych vás na Princess Rap Battles, sérii dosahující kvality ERBoH tvořenou ženami, kde se např. utká Galadriel proti Leie, Sněhurka proti Else z Frozen nebo v době psané komentáře nejnovější Daenerys prot Maleficent. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Vtipné youtuberské rap duely, které svým způsobem zesměšňují a parodují známé osobnosti přítomnosti i historie. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 65% (3*) | ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama