Reklama

Reklama

The Blackcoat's Daughter

  • USA February (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dej tohto hororu sa odohráva na súkromnej katolíckej škole v Bramforde, ktorá je určená len pre dievčatá. Dve dievčatá zostávajú počas prázdnin v škole s dvoma vychovávateľkami, pretože pre nich nemá kto prísť. Ich rodičia sa neozvali a zrejme sa nemohli dostať do školy kvôli zlému februárovému počasiu. Riaditeľ školy rozkázal staršej Rose, aby dala pozor na mladšiu Kat, ale tá hodlá stráviť večer úplne inak. Kat tak v budove školy zostáva úplne sama a ešte netuší, že ju sprevádzajú temné sily, ktoré čoskoro vyjdú na povrch. (Marceloo)

(více)

Recenze (95)

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem juta. Ve snímku se objeví hororová atmosféra (hlavně díky hudbě), avšak kvůli scénáři nemůžu snímek hodnotit dobře. Nefungují ani obě dvě dějové linie, ani jejich propojení a výsledkem je nespokojený divák. Ocenil bych ještě skvělou Kiernan Shipku a podotkl bych, že tím, že film nejede na vlně hororové klasiky, nezahazoval bych jej úplně do koše, protože někomu toto pojetí (jak je ostatně vidět v komentářích) může sednout. Mně teda vyloženě nesedlo. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Uff jako tohle je solidní "depka movie". Atmosféra by se dala krájet a když už si myslíte, že "záhadu" jste rozlouskli jak Marfuša burák tak ho*no, ale úplný. Solidní mindfuck a vřele doporučuji těm co si rádi motají hlavy. Vypíchnout musím především zajímavé prolínání časových os. A v druhé řadě hudbu, respektive použité zvuky ve filmu. Pokud to má přivodit nevolnost nebo podpořit nepochopení nejspíš se to daří ()

Ayax odpad!

všechny recenze uživatele

Naozaj som sa snažil.. Naozaj... Hodinu... Potom zase nejaké meno nejakej ženskej na obrazovke... A OFF... (2x som zadriemal)... Žiaľ... 0... okej.... Po prebratí sa v kresle som v tom pokračoval... Ak to natáčali vo februári, nedivím sa tej minutáži... Primrzol by som aj ja... Pre tento trestuhodný počin - odpad. ()

Zeuke 

všechny recenze uživatele

Nuda,nuda a zase nuda! Prostridana nesmyslnymi strihy a opakujicimi se scenami a to vse bez jakehokoliv vysvetleni.Namet asi I dobrej,ale tohle dejme tomu tezky psychologicky zpracovani nee. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

No holčičky se pěkně vybarvily , sice sem se úplně až do konce tak nějak nechytl , proč se to vlastně dělo . Co se jim stalo , že musely tak zlobit.  Nicméně atmosféru to mělo velice pěknou , bubák jen v náznaku , jako takový zajíček bany , ale to ničemu nevadilo . Na 1 podvečer úplně v poho , abychom byli tedy trendy. ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nevím co ani pozitivně hodnotit. Za 60 minut se nestane vůbec nic a sledujeme jen konverzaci mezi několika lidma (pokud se budu chtít podívat na něco konverzačního mrknu na Gilmorova Děvčata kde hubu nezavřou za celý seriál) film tak může zachránit jen posledních cca 20 minut kde se něco děje, ale za to ani tu jednu hvězdu nedám jelikož to nevyváží tu nudu co sem musel vystát. Jinak ohledně atmosféry též to není žádná bomba vemte si opuštěnou budovu dejte do ní cca 4 lidi a nechte jich v noci tam chodit to by dokázal vytvořit atmosféru snad i Uwe Boll. Je to škoda, protože Perkins psal scénař k hodně dobré Girl In The Photographs ()

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

U tohto filmu je potrebné len pozorne a trpezlivo sledovať prvých 50 minút, pretože dej nie je príliš pútavý. Ale o čo menej záživnejšie sú prvé dve tretiny, o to viac záverečná tretina filmu, kde už divák začne chápať, o čo tvorcom išlo. Záverečné minúty som sledoval z otvorenými ústami... Perfektný scenár, prostredie v akom sa dej odohráva, atmosféra a samotné zrežírovanie sa Perkinsovi vydarilo. Herecké obsadenie je ďalším plusom. 4* si odo mňa tento prekvapivo kvalitný film bez váhania zaslúži. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Tichá a zároveň minimalistická artová záležitosť, ktorá mi maximálne sadla.. a to po každej jednej stránke. Tak trochu mi to pripomínalo perfektný The House of the Devil, alebo niečo podobné.. Jednoducho minimum hercov, výtečná atmosféra, skvelá hudba a.. pointa, ktorú, ako tak pozerám, veľa "hororových expertov" typu LIVINGDEAD, ktorí majú v hlavách nasraté, nepochopilo.. Normálne by som dal zrejme 4*, ale pre všetkých odpadových hajzlíkov tu piatu pridám.. :-* ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tohle mělo snad první konec, u kterýho jsem si musel vygooglit vysvětlení. I když jsem to tak nějak tušil, stejně to má zajímavej konec. Nicméně docela jsem se pobavil. Na hlavní děvčata se dobře kouká a to mysteriózno z toho přímo kape. PS: Nejkratší vymítání co jsem kdy viděl ve filmu. Pán je asi skiller :D Lepší 3* ()

Reklama

Reklama