Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých pár malých, bez povšimnutia často ostávajúcich filmov, ktoré sa v priebehu roka objavia z čista jasna a ulahodia človeku ďaleko viac než kdejaký mesiace očakávaný mainstreamový flák. Z príbehového hľadiska akési z každého scenáristického rožku trošku bez mocného logického rámca a reálnejších kontúr, ibaže s kvalitným obsadením, ktoré sa pod vcelku solídnym dohľadom režiséra vnára do svojich jednoducho, ale presne načrtnutých postáv, a rozumnou minutážou. Obzvlášť De Nirove repliky či monológy – nech už sú akokoľvek otrepané či predvídateľne končiace – majú vďaka hercovmu prejavu stále šmrnc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem čekal, že to bude hodně blbé, ale ono to vůbec tak blbé není. Tohle je docela fungující film, který dovede i v některých chvílích překvapit. Gina Carano je trestuhodně nevyužita, protože ta by měla rozkopávat prdele, ale jinak všichni hlavní herci odvedli svoje party a líbí se mi, že se De Niro nebojí těch levnějších věcí, které prostě nedopadnou jinak než jako béčko. Ale dobré béčko. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Speed 3: Heist? Dajme tomu. Slušná jednohubka, ktorá nenadchne, ale ani neurazí. Vďaka dobrému castingu a rýchlo odsýpajúcemu príbehu dokonca celkom pobaví. U mňa je to tak medzi tromi a štyrmi hviezdičkami, ale nakoniec dávam iba tri, pretože (očakávaný) happyend bol na môj vkus až príliš nasladlý. 65 % ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Pro mě to mělo všechno co by měl správnej akčňák mít, to znamená napětí, akce zajímavá zápletka, zvraty, fajn herci a co nejmíň nesmyslných situací, které většinou každý film pohřbili. Vůbec mi nevadilo, že šlo v podstatě o vykrádačku dvou slavnějších filmů, pro mě to byla zábava a jízda až do úplného konce. Robert de Niro se na roli mafiána hodil skvěle a ani ostatní herci v jeho stínu nezapadli. Jde o velmi povedený film u kterého se určitě nudit nebudete. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nie je Mann ako Mann. Tento ešte nedospel do kategórie, kde by ste museli vymeniť prepotené tričko a spodky od príbehu osudovosti a akcie. Variácia Nebezpečnej rýchlosti bez debaty, iba s obmenenými motívmi. Twist dobrý, mňa dostali, ale nie som zas tak inteligentný ako tu ostatní. AKo však vedeli že tamten utečie to neviem. Na konci sa topí viac lapsusov v logike, a počas celého filmu vám napadne pocit, že film sponzorovala Liga proti rakovine. Na pomerne malej stopáži sa neutiahnu citové veci umierajúcich ľudí, na pokánie nie je čas. Morgan dobrý, dcérku si zaslúži, ale žeby bolo toto k tomu treba. To nie. FIlm s Mannom mu doprial šťastie ale život a skutočný Mann by bol k nemu krutý ale spravodlivý. Som si takmer istý. (videné 15.04.2018, Dajto archív) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama