Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čo ak sú povesti a mestské legendy skutočné? Čo ak mimozemšťania chodia medzi nami a unášajú ľudí na rôzne nemysliteľné experimenty? Sestry Abby a Rebecca sa chystajú odhaliť desivú pravdu, keď v lesoch blízko ich rodinnej chaty objavia neškodne vyzerajúci predmet. Malá čierna guľa je kľúčom k šokujúcemu tajomstvu, ktoré zmení priebeh ľudského osudu. Zariadenie má pre ľudstvo jasné plány a tento svet už viac nepatrí nám. (figliar)

(více)

Recenze (22)

honajz 

všechny recenze uživatele

MOŽNÝ SPOILER Začátek ještě ušel - tajemství v rodině, „neotřelá“ chata v lesích u jezera, tajemná kulička. Jenže pak si řeknete, doufám, že to nebude jenom nízkorozpočtový Alien cmrdnutý nízkorozpočotvým The Shining, a když ve výsledku, po x minutách vaty a keců o rodině a telefonování s nijak důležitou tetičkou, která do děje nic nepřináší, když pak zjistíte, že fakt o nic jiného nešlo, a že by klidně mohlo jít o jeden ze slabších příběhů třeba Krajních mezí, Zóny soumraku nebo dalších podobných seriálů, cítíte se podvedeni. Spousta náznaků, a nakonec se z toho vyklube jen jalová historka bez jakéhokoliv nápadu nebo zajímavějších myšlenkových variací. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejkomornější a nejpozvolnější "alien-abduction" film jaký jsem zatím viděl. Příběh je omezen jen na pár herců, o jejichž sympatiích i výkonech by se dalo polemizovat, v hlavní roli je beztak černá koule podivných vlastností, která zamíchá osudy i chováním postav. Produkce velmi úsporná, masky karnevalové, ale z atmosféry na vás občas dýchne feeling starých dobrých X-files. Což samozřejmě k úspěchu nestačí. ()

Reklama

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

The Device je fakt zajímavý film, se zajímavými prvky a zajímavým nápadem. Nemám rád tyto filmy, protože nikdy nevím jestli jsem si je užil nebo ne, ale musím říct že špatné to nebylo. Něco to ve mě zanechalo a pokud nemáte co dělat tak vás to i na nějakou dobu zabaví. Film by se dal samozřejmě hodně zlepšit, i tak tento kousek asi doporučuji. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Sestry sa po dlhej dobe stretnú a vyrazia na chatu. Pri jazere nájdu trosky a čiernu gulu. Začnú mať divné sny a nočné mory, tak sa vrátia do mesta. Tam tieto veci pokračujú a manžela jednej z nich začne gula ovládať. Vyjde najavo, že v žene je decko mimozemšťanov, ktorí sa chystajú prísť si ho zobrať. Myslím, že to mohlo byť ovela lepšie, keby tam bolo viac alienov a častejšie. Predsa len ten mimozemšťan nevyzeral zle ale pozerať sa len na jedného a len 3 minúty z celého filmu je fakt málo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle mě příjemně překvapilo. Podle plakátu jsem čekal nějakou béčkovou blbinu, ale on se z toho nakonec vyklubal docela solidní znepokojivej film, který mi je sympatický především svou snahou zpracovat alien-abduction téma s vážnou tváří. Hororů s UFOny tu za poslední dva roky pár bylo, tenhle je určitě mezi těmi lepšími z nich - např. letošní Extraterrestrial se vůbec nechytá, to byla kravina pro děcka. Tento film se naopak snaží stavět na postavách, nějaké vnitřní drama v něm je. Trochu to drhne herecky, ale i tak spokojenost za silnější tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno