Reklama

Reklama

S is for Split

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Španělsko / Velká Británie, 2014, 5 min

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Výborne napísané a zostrihané. Aj keď tu niektorí z komentujúcich prakticky vyzradili pointu ( nedokážem pochopiť, či to tieto individuá baví, kaziť ostatným divácky zážitok ), nejde nepovedať, že ide o excelentný príklad skvelého mixu formy a obsahu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní home invasion se slušnou pointou, ale po pravdě nemyslím si zase, že by to byla až taková pecka co si zaslouží být v červených číslech. Já to za sebe vidím na 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený krátkometrážní Home Invasion. Skvělá kamera, nápad a rozzuzlení. Jedna z těch povedenějších povídek z ABCs of Death 2 . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Smůla konec všechno posral a to to mělo tohle krátké home invasion docela slušně našlápnuté. Teror tu byl, atmosféra rovněž nebyla špatná a nenudil jsem se – to bylo hlavní, ale to finále…Každopádně tento krátkometrážní kousek taky patří do skupiny toho lepšího, co nám bylo v rámci žadatelů, nebo samotné ABECEDY nabídnuto. Lepší průměr – 60% ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Pecka! Celou dobu sledujeme klasický (už trochu okoukaný) Home Invasion, který nám ve výsledku předvede super nečekanou (a především neokoukanou!!) pointu. Otázka je jasná: Tak jsi kurva hetero nebo gay?? __80%__ ()

Reklama

Reklama