Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, který dezertoval od námořní pěchoty, se dostane k tajným vládním informacím, a proto je pronásledován jednak ruskou tajnou službou a policií města Los Angeles, jednak nebezpečným nájemným zabijákem. (AMC Czech)

Recenze (7)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečnej, ale vcelku zábavnej video thriller, kterej při stopáži 75 minut nestihne nudit. Film sice trochu působí dojmem, že z něj někdo vystřihnul půl hodiny, protože některý věci se semelou až moc rychle a některý mohly být líp vysvětlený. A např. dvacetiminutová zábavná vsuvka s partičkou redneků, který pašujou prostitutky, s dějem příliš nesouvisí. Ale je zábavná, takže to divák tvůrcům rád odpustí. Akčních scén je tu jen pár a jsou obstojně natočený a závěrečná pointa není extra objevná, ale je vcelku příjemná. Luke Goss je pořád sekáč a tenhle film je takový jeho slušnej průměr. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v poslední době na koleně slepený a za jeden den spíchnutý filmy, kde byla mizerná akce. Viděl jsem i takový kde byla přímo katastrofální. No a tady nebyla pro jistotu vůbec žádná, když teda nepočítám tu jednu krátkou rádoby přestřelku a pár trapných bitek z rozklepanou kamerou. I při té délce to pekelně nudí. Goss bohužel opět dokazuje, že hraje jenom aby měl na nájem. mám ho rád, tak odpad nedám, ale škoda ho.10% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Gondíka chce každej sejmout.. jedinej kdo při něm stoji je jeho typka s dítětem v břiše. RZA se tomu snaží přijít na kloub jakožto fizl typek v kostkovany košily s jeho partakem rusakem, co ho nutí kouřit. Hudba dobrá, akce nulová..příběh smotanej jak koblihovy vrt či korbaček. Usinajici nuda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak nějak klasická, očekávaná akčárna, kde je hrdina, který se nebojí lámat kosti, příběh, který se nebojí nezacházet nikam daleko, no a celkem krátká stopáž, která hodně vynahrazuje. Jojo, tohle je něco, co od podobného filmu čekám. Možná trochu zbytečně vážné, ale Gossovi o z nějakého důvodu prostě věřím. RZA v možná až příliš malé roli mírně zklamal. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pane bože, čo toto malo znamenať? Ani hlava, ani päta, lacné, zlá kamera, jedno dobré auto a príbeh tak odpiči, že a poctivé Bčka sa chytajú za hlavu. Goss bere strašne hovná, nehovorím že má na viac, ale proste strašne zlé filmy mu platia hypotéku. Stále sa však niečo deje, nejaká ta prestrelka, súboj, pekná riť. Jak podmaz k žehleniu idealne. 1 z 5 ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Legendami opradena T72 ma svoj status opravnene. Co to preskakala, co to vystrelila. Sesmova 72 je chodiaca priserna nuda, obalena v radoby tvrdych a krvavych strelach, ktore maskuju absolutne nevhodnu akciu, pozicie, reci, usbecka, zrady a tak. Sesmov styl je priserny, hrajuci sa na viac nez na co ma. Co na to tom, ze podla obsahu ma ist o jeden uceleny film. Luke cestou ktoru ako divak nepoznate, stihne v nezavislych epizodach vybavit priekupnikov, zabijakov a podobny nezaujimavy komparz. Detektiv RZA je vysmech. Cely snimok je toporny svojim vyrozpravanim, tempom, hercami a pribehom, ktory ako kazdy druhy film speje od nikial nikam. (Videne 2.11.2020, Filmplus archiv) ()

Reklama

Reklama