foto

Leif Gantvoort

  • nar. 8.4.1972 (48 let)
    Tampa, Hillsborough County, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Punching and Stealing
2017 The 60 Yard Line
2016 Black Tar Road
2015 Dezertér 72
Policajt ze sámošky 2
2014 Nemrkej
2013 Gone Dark
The Choice
2012 Amazing Spider-Man
Complacent
Nevsky Prospect, The
2011 Dream in American
2010 Lunatics, Lovers & Poets
2005 Welkeom tu Dongmakgol
2002 Throttle
1998 Waterfront, The

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Blarney (S17E19)
2019 S.W.A.T. (TV seriál)
The LBC (S03E05)
2018 The Crossing (TV seriál)
The Face of Oblivion (E04)
Pax Americana (E03)
2016 Shooter (TV seriál)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
You Never Know Who's Who (S03E06)
Climbing Into Bed (S03E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolání Hrdina (S15E15)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Nanny Dearest (S08E21)
Kriminálka New York (TV seriál)
White Gold (S09E14)
2012 Pomsta (TV seriál)
Pochyby (S01E17)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Systém v chaosu (S08E05)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Life Inside (S02E02)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Ďábelský škrtič z Wisteria Lane (S06E20)
2001 First Years (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The 60 Yard Line

Producentská filmografie

Filmy

2017 The 60 Yard Line

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Mikeyboy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky