Reklama

Reklama

Neporazitelná Kristy

  • Hongkong Cui hua kuang mo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jedinou věcí, kterou Kristi Jones ovládá dokonale je bojové umění, nejčastěji demonstrované přímo na ulici. Stará se o sestru Karen, které chce zajistit lepší život prostřednictvím studia medicíny. Dříve nežli se tato ambice stihne naplnit, je Karen brutálně zavražděna. Kristi rozzuřena a současně rozlítostněna, identifikuje na jejím krku stopu tygřího spáru. Na vlstní pěst začne hledat neznámého zabijáka. I tvrdý policista Nic DiMarco pátrá po masovém vrahovi, kterého počet obětí roste každým dnem. Po několika prudkých střetech se Kristi a Nick rozhodnou spojit vlastní síly... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu! Cynthia Rothrocková sa definitívne prekopala do môjho rebríčku najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým tým starým titulom, v ktorom stvárnila hlavnú úlohu táto neohrozená, neporaziteľná karate tigrica. Mám slabosť pre tie jej béčkové, lacné, akčné video filmy. Dnes som vytiahol zo svojho video archívu snímok "Neporaziteľná Kristy" (Cui hua kuang mo). Bol natočený v roku 1993 v exotickej hongkongskej produkcii. Režíroval ho Godfrey Ho. Cynthia Rothrock v ňom stvárnila mladú sympatickú ženu Kristy Jonesovú, ktorá sa zaprisahá pomstiť smrť svojej sestry Karen, ktorá bola chladnokrvne zavraždená. Kristy dokonale ovláda bojové umenie a je plná hnevu. Brutálny, psychicky narušený vrah jej sestry je cieľ, ktorý si nenechá uniknúť. Cynthia Rothrocková znova raz rozpúta nekompromisné revenge peklo. *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne Paule nemám na to náladu... No tak ji ty čubko dostaň, než zkazíš tu mou! Ne tohle nejde hodnotit objektivně. Je to samozřejmě ukrutná sračka. Souboje stojí vesměs za prd mimo těch v podání zabijáka rejnoka. Cynthie už předvedla víc, tady to rozhodně není žádná sláva. Nula Miller selhává jako herec i v bitkách pro jistotu. No a ten magor Don Niam přehrává jak o život, ale jeho bojový styl je ultimátní. Po herecké stránce z toho paradoxně nejlíp vychází Cynthie. Scéna kdy musí identifikovat mrtvou sestru z vypíchnutýma očima je dokonalá. Jinak to s dobrým filmem nemá co dělat, ale s dobrým trashem to má hodně co dělat a jak už jsem zmínil psychopat rejnok nemá chybu. Takže s dobrou náladou umocněnou nějakým tím drinkem s chutí do toho. Já se i po letech bavil a hodnocení měnit nehodlám ani náhodou.60% ()

Reklama

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Film videný v dávnych dobách na fungujúcej TVT v postkomunistickom bytíku mojích starých rodičov na TESLE, ovplývajúcej farebným rozhraním 16 farieb. Fantastický zážitok pre malého chlapca. Brutálny a zlý záporák(kde ho vzali?:D), masakre a samozrejme, akcia v tej najnemožnejšej forme. Ale po čase skvelá nostalgická zábava. Jednoducho nemôžem dať odpad. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ultrazábavný béčko, který si fakt na nic nehraje. je úplně blbý s blbým dějem, blbýma hercema, blbým režisérem...jediný o co tady jde jsou bitky. To měl režisér jako jediný na paměti, na vymýšlení příběhu už jaksi neměl čas. Tři hvězdy dávám za docela zábavný hlášky a jednu naprosto šílenou ŠÍLENOU rvačku na konci. Ta je k posrání.. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Kristy (chcene) dopláca na absurdnú účelovosť. Koho to "poteší", sú akurát tak karatisti či nadšení bojovníci. Klasická nezábava, plná zhôd, náhod, až sa zastavuje rozum. Odhliadnuc od logiky, že :D či žena či chlap sa vedia pobiť a vytvárať nové štýly tanečných-akrobatických kreácií vypichujúc si pritom oči z hlavy, nedokážete počas tejto maškarády zaspať. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama