Reklama

Reklama

Válečná banda

  • USA War Pigs (více)
Trailer 1

VOD (1)

Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick (Luke Goss) dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je podniknout tajnou misi za nepřátelské linie a vyhledat a zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně - těžkého dělostřeleckého kanonu V3, který by znamenal nepřekonatelnou výhodu nad Spojenci. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich za asistence kapitána Hanse Picaulta (Dolph Lundgren) a německého antifašisty ve službách francouzské cizinecké legie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) udělal fungující průzkumnou jednotku. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

hrona 

všechny recenze uživatele

Upřímně domluvit se s partou kamarádů, hodit na sebe vojenské hadry, zalézt do Prokopáku, nasadit paintballové zbraně a do toho týpka, který to celé natočí na kameru, dopadlo by to úplně stejně jako tento produkt. Partička šesti nevycvičených vojáčků, kterým stačí párkrát vyběhnout na kopec s pytlema na zádech a už jsou nejlepší válečná banda armády, do toho Lundgren jako takový hodný strýček na pokec. Goss jako šéfik, kterýho prostě musíte litovat díky jeho osudu a Rourke mihnoucí se ve dvou záběrech jako otrkaný velitel zadávající téhle bandě prakticky nemožnou misi. A k té misi? Když tato parta pobije rotu německých vojáků s pancéřovanými vozy tím, že na ně použije dva granáty a jeden zásobník z kulometu, se ještě překousnout dá, ale že si nakráčí přímo do německého prý nejlépe zajištěného objektu, aniž by mrkli okem, tam vše během dvou záběrů vystřílí a na závěr splní, nebo nesplní misi? To už opravdu hlava nebere. Použité lokace - les, cesta a stará továrna. Spojlerů se zde obávat není potřeba. Ztráta času každého, kdo si tento film vloží do přehrávače. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

My name its not Fritz. Já se teda hrozně nudil a pokud od toho čekáte intenzivní válečnej akčňák ve stylu Fury, nebo se těšíte jak bude Dolphík kosit nácky po desítkách a do toho vytrvale hláškovat, tak se budete nudit taky. Dolph a Luke Goss jako dvojka mentorů kteří zacvičují komando mladých sráčů na nebezpečný úkol, nejsou úplně špatní, ale teprve ve chvíli kdy se Lundgren v rámci infiltrace převleče za Německýho oficíra se ukáže jaká role by mu padla jako ušitá. Takhle není špatnej, ale v akci se prakticky nepředvede a i když tenhle marnej film táhne jak se dá, tak lze úspěšně pochybovat o smyslu jeho role v tomto laciném spektáklu. Ano velmi laciném. Na pořádnou akci patrně nebyli peníze a tak se jenom kecá a filozofuje, mimo úvodní a závěrečné sekvence se ve filmu nic neděje a kromě ústředního dua už vás ve filmu nikdo jiný nezaujme.35% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mňa to celkom bavilo. Dolph Lundgren tu síce nemá toľko priestoru ako všade na plagátoch, pretože hlavné husle tu hraje Luke Gross. Na druhú stranu ani mi to moc nevadilo, pretože rola Francúzkeho kapitána mu sadla. Ryan Little už pár válečňákov natočil, takže sa vie pohybovať v akciách, ale aj v skromnejšom rozpočte. Navyše tých pár minút ubehne ako voda. 60% - 3* ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo Lundgrena a Rourka, tak snad nebude ani na co koukat! Nejsem proti válečným snímkům, ale musí to mít nějaký děj, kvalitní scénář a nějakou tu hvězdu, ale co se v poslední době objevuje, je prostě šílené. Nějací amatéři z klubu vojenské historie si zajedou vyblbnout do lesa a hned se z toho točí film....rozhodně to mělo na víc! 35% ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Luke Goss a Dolph Lundgren dostanú počas 2 svetovej vojny za úlohu vycvičiť niekde v lese partu imbecilov známych ako "vojnové prasatá". No a tak behajú do kopca, preliezajú malé jazierko ( aby to nebolo také jednoduché veliteľ im pod zadky hádže granáty ) a ako plán B kreslia akty nahej francúzky... a neustále pri tom akože vtipne pičujú až kôra trúchnivie. Luke zas premýšľa či to celé má nejaký zmysel ( divákovi je jasné že nie ), ale Dolfík tvrdí že áno a on má sakra vysoké IQ. Dúfal som aspoň v nejaký béčkový výplach, ale keď je to takmer celý čas len o tom motkaní lesom a stupídnych kecoch bez nejakej akcie ktorá by oživovala priestor medzi úvodom a záverom, tak moja pozornosť klesala s každou minútou tak závratným tempom že som si skoro rozbil hubu o stôl. Najlepšie tak bolo keď sa na scéne zjavil jeden strašne hnusný napuchnutý ksicht a mne po chvíli došlo že to mal akože byť Mickey Rourke, ten chlap už vyzerá ako svoja vlastná nepodarená vosková figurína. Lacné, blbé, neakčné, čo menej si priať? ()

Galerie (100)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 40. minutě kdy dostávají Jack Wosick (Luke Goss) a Hans Picault (Dolph Lundgren) rozkazy od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), se mění pozice brýlí na stole. Plukovník je odhodí a brýle se postaví na stůl, ale v dalších záběrech už leží. (masekjc)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v Európe, celé jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Utah. (MikaelSVK)
  • Ve filmu je použitý střední tank PzKpfw III. a obrněné vozidlo pěchoty Sd.Kfz. 251. (Lucas87)

Reklama

Reklama