Reklama

Reklama

Válečná banda

  • USA War Pigs (více)
Trailer 1

Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick (Luke Goss) dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je podniknout tajnou misi za nepřátelské linie a vyhledat a zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně - těžkého dělostřeleckého kanonu V3, který by znamenal nepřekonatelnou výhodu nad Spojenci. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich za asistence kapitána Hanse Picaulta (Dolph Lundgren) a německého antifašisty ve službách francouzské cizinecké legie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) udělal fungující průzkumnou jednotku. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Poručík J. Wosick (Luke Goss) dostane od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) druhou šanci, když je pověřen speciální misí, kterou podnikne s bandou zvanou "War Pigs". S tréninkem a výcvikem mužů mu pomůže kapitán Picault (Dolph Lundgren). Jejich cílem je zjistit, v jaké fázi jsou Němci se svojí superzbraní, vysokotlakým kanónem dalekého dostřelu, ale vše nejde podle plánu... Kromě menší přestřelky na začátku se s akcí šetří do finále. Divák dostává nízkorozpočtový film z II. světové války, který se točil tři týdny a laká pouze na jména na obalu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Buď to bylo rozpoložením nebo faktem, že žádný zázrak jsem nečekal... každopádně nejsem pohoršen. Prakticky vůbec. Ano co mě mrzelo je ta zjevná inspirace Tuctem špinavců, ale na druhou stranu setkání skupiny béčkových oblíbenců (Lundgren, Rourke, Goss) bylo příjemnou záplatou. Také uznávám, že první polovina filmu je vlažnější, nicméně po hoďce a půl je konec... Fakt nechápu proč se zlobit. ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren, Mickey Rourke,a "SYFY" produkcia sa pokúsila zviesť sa na vlne FURY a zvýšenom záujme o tému druhej svetovej vojny. No zámer sa akosi nevydaril. Nie preto, že by tvorcovia nedokázali zohnať nejaký tank, či preto, že kostýmy uniforiem vyzerali lacnejšie ako z pornofilmu ale väčšinu rozpočtu minuli na herecké obsadenie a na nejakú lepšiu akciu nezostali financie (ani na CGI akciu) snímka vykradla pár klasických klišé scénok (cvičisko napríklad) a má celkom tuctový názov. No, to je tak všetko. Je to nuda kde sa vyše hodiny reálne nič nedeje. Snímka sa síce neberie vážne ale nie je to ani sranda. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mňa to celkom bavilo. Dolph Lundgren tu síce nemá toľko priestoru ako všade na plagátoch, pretože hlavné husle tu hraje Luke Gross. Na druhú stranu ani mi to moc nevadilo, pretože rola Francúzkeho kapitána mu sadla. Ryan Little už pár válečňákov natočil, takže sa vie pohybovať v akciách, ale aj v skromnejšom rozpočte. Navyše tých pár minút ubehne ako voda. 60% - 3* ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Lundgren vypadá (až na pár vrásek) skoro stejně, jako v době, kdy si jeho plakáty lepily moje spolužačky nad postele, Rourke by mohl z fleku hrát hlavní roli v remaku Sloního muže. Navíc ty dialogy ("Ve válce, pokud nekomunikujete, jste mrtví", "Miny jsou nepřátelé"), příběh... Ráda bych napsala něco sofistikovaného, něco o hrdinech války, ale co, když ten film je sračka... Sorry. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 40. minutě kdy dostávají Jack Wosick (Luke Goss) a Hans Picault (Dolph Lundgren) rozkazy od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), se mění pozice brýlí na stole. Plukovník je odhodí a brýle se postaví na stůl, ale v dalších záběrech už leží. (masekjc)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v Európe, celé jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Utah. (MikaelSVK)
  • Ve filmu je použitý střední tank PzKpfw III. a obrněné vozidlo pěchoty Sd.Kfz. 251. (Lucas87)

Reklama

Reklama