Reklama

Reklama

Už jsi byla na měsíci?

  • Itálie Sei mai stata sulla Luna? (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Giulia má tridsať rokov, pracuje pre prestížny módny magazín, a medzi Milánom a Parížom sa presúva súkromným lietadlom. Má všetko, čo si môže priať, alebo aspoň si to myslí, až kým ju osud nezavedie do odľahlej dedinky v Apúlii, kde zdedí hospodárstvo, ktoré však už má svojho nájomníka... (STV)

Videa (27)

Trailer

Recenze (21)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Italská plnokrevná a šťavnatá červená knihovna má svůj půvab. 1) Snímek je typický italský produkt s romantickými i hořkými okamžiky, barvitý jako celá Itálie. 2) O porci mužného testosteronu se postaral 44letý Raoul Bova (zemědělec Renzo). Buď jsi osmý díl světa anebo jsem málo cestoval. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Obsah tohoto se mi ani nechce hodnotit, jen by mě zajímalo, zda musela hrát blondýna první půlku filmu výhradně bez podprsenky s vytrčenými bradavkami - nejspíš aby to nikdo tak brzo nevypnul? Dvě hvězdy za Raoula, doufám, že se jednou dočkám toho, že si bude moci zahrát ve skutečně kvalitním filmu, zasloužil by si to.... ()

Reklama

Saxicola 

všechny recenze uživatele

No je to prostě ptákovina, co si budem. Pokud ale máte chuť na romantickou komedii na letní večery, v níž se tvůrci pokusili na úplném konci drobátko překvapit, abyste nemohli říkat, že přesně tohle jste předpovídali už při úvodních titulkách, můžete po tomto dílku směle sáhnout. Rázovité postavičky jihoitalského venkova included, ale nečekejte žádné maléry pana účetního: všechno je na pohodu a nic se nehrotí. I přes různé zvraty v životě postav vyznívají nakonec jako nejnásilnější počin šaty od Valentina navlečené na slaměném strašáku do zelí. ()

supg 

všechny recenze uživatele

Filmarsky tento film nebyl ničím extra. Ani výkony herců, ani proflaknutym scenarem, ani ničím. Normálně bych dal za 3 hvězdy. Je to prakticky stejný film jako Dobrý ročník. Ale s tím rozdílem, že tady je to autentický taliansky film, kde Itálie z fimu přímo tryská, ať už v podobě, italských herců, IT scénáře, či humoru. Film je balzámem na bolavou duši a nejde jinak než tak, že vyvolá dobrou náladu a chuť do života. Za to dávám o jednu hvězdu navíc ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"A tak je ze mě občas "Zatoulané srdce", vylezu z okna, abych potkala svého "Nevyléčitelného romantika", nebo "Nemravného snílka". Zítra mám rande s "Rebelským andělem".  Milá Audrey Hepburn, teda Maro, když ti tvé rande posílá foto, nech si ho raději dojet celý. ッTak dlouho hledala svého "Kocoura" a přitom ho měla celý život kousek od sebe. Sypu *** pro postavu Mary, mám tyhle praštěnky ve filmech ráda. ッ ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama