Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

elent 

všechny recenze uživatele

banda lidí kolem třicítky se nechává opíjet rohlíkem tím, že se to líbí dětem školou povinných... na které zároveň touhle břečkou cílí. Jako argument modelu "není to pořad o hrách, ale je to pořad o tom, jak se kamarádi sejdou a hrajou hry", to je prostě úplnej úlet. Tak si to natáčejte, proč ne, ale nelezte s tím na obrazovku... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu o hrách jinak, jehož autorem je opálený chlapík se svými kamarády, mne nezaujal. Tyto zvláštní formy života jsem totiž dosud nedokázal zařadit dle druhu, ale rozhodně vím, že s nimi další čas ztrácet nebudu. Krátké televizní nakouknutí do světa sebestředných youtuberů mi bohatě stačilo. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je průser? Cpát youtube formát do TV. Parta mladých si chvilku hraje hry, u toho kecá o blbostech - ano přesně to, co Vy a My děláme s partou kámošů - a dělá blbiny. Na youtube určitě pořad, který zaujme. V TV to pro svojí malou časovou délku, dramaturgii a amaterismus NEMÁ MÍSTO. Slyšíte dobře > pořad zcela dělaný pro youtube by měl daleko více být na YOUTUBE! Tedy výmysl, že mladé lidi přitahneme od monitoru k televizoru je tak od samého začátku odsouzen k zániku. Je to stejné jako chtít lákat lidi na nealkoholické nápoje do hospody. P.S.: Martin Rota jediné plus. Jo a ještě CTRL+F Martin Rota :-D ()

M1911 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš "Ali" Zvelebil je celkem zábavný člověk, alespoň podle toho co prezentoval ve své žurnalistické kariéře, tudíž nechápu, proč tu ze sebe dělá takového debila. Ty ostatní hvězdy z YouTube neznám, takže jim tu retardovanost věřím. Co se týče obsahu, je tu avizované hraní her lidmi, kteří to neumí, komentované lidmi, kteří nejsou vtipní, dále pouštění krutopřísně zábavných videí od českých kolegů YouTuberů s věkovým průměrem 15 let, popřípadě se moderátoři smějí různým autistům co sviní internet svými audiovizuálními výtvory, což je celkem ironie, no a nakonec tu pak máme taškařice, co se odehrávají přímo v Aliho kvartýru, a to už hraničí s exhibicionismem tvůrců a sebemrskačstvím diváka. Se slzou v oku vzpomínám na Game Page a jejich hosty, kde jich sice polovina hned ze začátku řekla něco ve stylu "no víte, já moc ty hry nehraju, teda spíš vůbec", ale třeba Roman Šebrle si toho Hitmana dobře dával. Tady se dočkáte leda tak Ektora, jak hraje Simulátor chození do klubu, také známý jako Mortal Kombat. Prostě parádní podívaná. Na závěr bych dodal, že když hraju, ať už sám nebo ne, taky ze mě moc mouder nepadá, ale aspoň se u toho nenatáčím a nepouštím to do éteru! ()

jarkolar odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale tohle je celý o hovně. I kdybyste si domů pozvali 6 náhodných lidí z ulice a pak na sebe koukali, bylo by to záživnější než tahle zbytečnost. Přetrpěl jsem to do konce, protože jsem u toho zrovna obědval a říkal si, že když už to teda nakonec ohodnotím, tak alespoň jeden celý díl, nicméně bylo to utrpení. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama