Reklama

Reklama

Praha vs. prachy

(pořad)
Publicistický
Česko, 2015, 10 min

Režie:

Janek Rubeš

Kamera:

Markus Krug

Účinkují:

Janek Rubeš
(další profese)

Obsahy(1)

Tak dlouho Janka Rubeše štvalo, co se v Praze děje, až vzal do ruky kameru a šel natočit ty největší nekalosti, které se v ní odehrávají. (StreamCZ)

Recenze (59)

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Věříte tomu, že v roce 1969 nepřistáli Američané na Měsíci? A věříte tomu, že všechno ovládají Ilumináti? A máte rádi pohádky? Pokud jste třikrát odpověděli ano, rozhodně se vám toto znásilnění kamery bude líbit..Viděl jsem pouze jediný dil a to s Krnáčovou. A i přesto, že si Janek myslel jak jako filuta nad Krndou vyzrál tak realita je úplná jiná... To že odhaluje nekalosti Prahy je fajn, ale tak ať navrhne nějaké řešení, nebo ještě lépe ať veme zákon do vlastních rukou a pěkně to natočí.,. Ono je totiž jednoduché ukazovat na něco prstíkem. Pro mě je to odpad odpadů, ale chápu že to má 92%, přece jenom Česi jsou úplně vymletí a věří tomu že všichni kromě strýčka Andreje kradou.. 5%.. Mrdka ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je super, odhalování nezměrné odpornosti některých taxikářů je téma vděčné a Janek Rubeš, který pořadem provází do toho jde po hlavě a podařilo se mu pár majstrštyků (rozhovor s vrchním pražským taxi odborářem, který otevřeně přiznává, jak vy****** s turistama). Ovšem moc dobrou práci neodvedla dramaturgie, neboť pár minutové díly jsou jednoduše málo a nevměstná se do nich dost informací. ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Ti pražští taxikáři to je taková verbež až hrůza (samozřejmě ne všichni). Řekli si, když všichni okolo kradou, tak proč ne my! A to se jim to jezdí a účtuje když policie ani magistrát nemá pořádný způsob jak je účinně potrestat a ve většině případů ani je nechce potrestat, protože úředníci jsou od nich podplacení. Je sice pravda, že ty maximální sazby od magistrátu jsou staré a nejsou aktualizované, takže kdyby si trochu přirazili nic neřeknu, ale oni to přehánějí. Abych to shrnul dobrý dokument, který vám aspoň trochu přiblíží jak to v tom "pražským taxíkářským podsvětí" chodí. Hodnocení: 87/100 ()

Jsem_Uprimny 

všechny recenze uživatele

První český seriál, který má smysl, koule, správnou délku, děj, je napínavý, skutečný, a naprosto dokonalý. No a jako správný český seriál všechny občany české republiky pěkně nasere ale v jakém si dobrém slova smyslu, všichni jsme teď totiž strašně nasraní na taxikáře a doufáme, že se mladému nadšenci podaří zvládnout jeho vůbec nejtěžší možný cíl. Dostat všechny taxi zloděje pryč z pražských ulic. Jako zastánce dobra říkám: Běž, máš na to, dokážeš to! Ale jako zastánce peněz říkám: Jsi v prdeli, nemáš sebemenší šanci, protože kdo má peníze, má i moc. Ať tohleto dopadne jakkoliv určitě si to nenechám ujít, hrubost největší!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Že spousta pražskejch taxikářů je banda zmrdů a parazitů, je jasná a obecně známá věc. Ale Rubeš, coby postrach žlutejch upírů, ukazuje jejich svět pěkně zpříma, bez okolků a téměř z první ruky. Držim palce do dalších dílů, a aby kluci nedostali moc přes držku. Tohle je totiž pořad, kterýmu (zatim) nechybí koule. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Po odvysílání epizody "Karlovka" se taxikáři již v této ulici nezdržují, údajně to sami oznámili městské policii, že si tam daj na chvíli "pokoj". (janekrubes)
  • Natáčení probíhalo v centru Prahy od března 2014. (janekrubes)
  • Na některé taxikáře v reportážích se udájně vztahovala amnestie, kterou udělil prezident Klaus. (janekrubes)

Reklama

Reklama