Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gaetano a Delia se sejdou na večeři, aby se společně domluvili, jak jejich děti stráví prázdniny. Schůzka se okamžitě promění v emotivní přetřes posledních deseti let, které dostaly odloučený pár do tohoto smutného, ale reálného bodu. Prostřednictvím několika retrospektivních záběrů zjistíme, jak si oba vybavují svou minulost, od dobrého k zlému, od vášnivého milování a poznávání se až k hořkým nedorozuměním a kradmému vzájemnému odcizení. Prudká výměna názorů se však postupně mění v upřímné rozjímání o jejich vztahu. Utrpěl běžným, tragickým vlivem času, sobectví a nejistoty? A nebyl snad založen na těch nejlepších úmyslech? Vyjde najevo, že se tihle dva skutečně milovali. Přestože se oba snaží začít vést nový život, jejich rány jsou stále příliš čerstvé na to, aby se mohli přenést přes všechny společně strávené roky. V závěru setkání ale úsvit přinese Delie a Gaetanovi novou naději, která je dokonce stvrzena jejich polibkem... (Cinemax)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (3)

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Skvělé, konečně nějaké nápadité drama s romantickými i humornými prvky. Prolínají se tu 2 časově osy, jednak jejich večeře o rozchodu a do ní momenty jak se poznali, což mi přijde zajímavé, vzhledem k tomu, jak se dovídáme víc a víc a vlastně se nám i mění pohled na hlavní hrdiny. Není to nějak extra přeplácaný film, docela i ze života, strach, láska, nenávist, všechno se to tam prolíná s italskou náturou, to znamená že ani o hlučnější scény není nouze. Líbí se mi hlavně konec, žádný násilný happy ending, prostě to jen tak vyplynulo z událostí předtím.... + Riccardo Scamarcio, který je v dramatech perfektní... Ten typ filmu, co zlepší den... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príbeh veľkej lásky s trpkým koncom. V talianskom podaní. Rozumej neustále hádky, naťahovačky, kto to viac posral a občas nejaké čoromoro. Niekto sa v tom nájde a niekto tol pozrie bez nejakého bližšie špecifikovaného záujmu. Zahraté ale na úrovni. 2 z 5 ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Ti dva se určitě milovali, ale jinak neměli mnoho společného a nerozuměli si už od počátku vztahu. Podle Delie "nespolehlivý" Gaetano měl spíše občas touhu vyvolávat konflikty. Hezký pokus popsat rozpad vztahu s příjemnou hudbou. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama