Reklama

Reklama

Geomeun sajedeul

Trailer

Obsahy(1)

Vzpurný diakon Choi (Dong-won Kang) dostane od nadřízeného zvláštní úkol. Má doprovázet svérázného otce Kima (Yoon-seok Kim) při vymítačských obřadech Young-shin (So-dam Park) z farnosti a podat zprávu o tom, zda je dívka opravdu posedlá, či pouze vážně nemocná. (kklepkaa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

f7r 

všechny recenze uživatele

Vymítání na korejský způsob - teda, na ten klasický, jen bylo přidáno pár elementů z korejské kultury. Než pak došlo k procesu vymítání, tak se film možná zbytečně dlouho táhl. Prasátko mne také moc neoslovilo a nejvíce mi ve filmu vadila asi kolize á la Kobra11 bezprostředně po vymítání, když by vše splnil i obyčejný střet, celkově ale film rozhodně neurazil a i přes uvedená negativa se na něj pěkně dívá. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Na to, že na satanské filmy vůbec nejsem, se mi Priests líbili. Nenudila jsem se, výborná kamera dodala vymítání skvělou atmosféru. Kontrast zapadlého koutu a živého nočního velkoměsta byl dokonalý. No a jazýček vah v mém rozhodování vychýlil k nadprůměrnému hodnocení pochopitelně Kang Dong-won, který svoji roli dokonale zahrál. A jak psala Langi, scéna, v které zpívá při vykuřování místnosti, byla naprosto úchvatná. Za mě rozhodně spokojenost. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

To že film nepřinesl do žánru vymítání nic nového mi nevadí, mám pocit, že ten už je tak vyčerpaný, že aby v tom bylo něco nového, tak by museli přijet mimozemšťané vymítat ďábla z amerického prezidenta… Jenomže ač mám tuhle tematiku docela ráda, tak tenhle film mě neskutečně nudil. Zajímavý byl až proces samotného vymítání, to mi přišlo velmi dobře udělané. Následná akce s prasetem už mi zase tak dobrá nepřišla. No a všechen ten pomalý kolotoč předtím mě vůbec neoslovil, filmu chyběl spád. Nějakou atmosféru to má, ale bohužel mě nedokázala vtáhnout. Pokud máte rádi Kang Dongwona a vymítání všeho druhu, tak určitě mrkněte. Lepší 2*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento typ filmov príliš nemusím a tak som si ho pustil len kvôli Dong-won Kangovi, ktorý nesklamal a spolu s Yoon-seok Kimom tvoria dobrú dvojku exorcistov. Ale nechápem prečo sa museli stretnúť až po 40tich minútach filmu. Vďaka ich charizme som film vydržal sledovať, ale samotný prípad a ani spôsoby vyháňania nič nové ani zaujímavé neprinášajú, takže výsledkom je len žánrový priemer. 5/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bohužel Korejci v tomhle případě nepřinesli nic nového a v podstatě se jen dívají na klasické téma vymítání svým způsobem, který je až neskutečně křesťanský. "Vymítače ďábla" tenhle film rozhodně nepřekoná, a už vůbec ne ve chvíli, kdy ze sebe postižený chrlí digitální krev. Trochu zklamání, ale Korejci jsou zruční filmaři, což je na filmu pořád vidět. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama