Reklama

Reklama

Špalíček otrlých pohádek

(festivalový název)
  • USA Scary Tales
Horor / Povídkový
USA, 1993, 70 min

Obsahy(1)

Snímek patří do studnice ryze amatérských hororů natočených filmovými nadšenci bez profesionálního zázemí, ale zato s velkým entuziasmem. Baltimorský režisér, scenárista, producent, střihač a tvůrce gore efektů Doug Ulrich ve svém povídkovém filmu natočeném na VHS namíchal mimořádně vyvážený mix okouzlujícího neumětelství a hovadné přímočarosti, takže výsledkem je správně lahodný brak. Trojice hororových příběhů o Satanově náhrdelníku, zhrzeném manželovi na vražedné stopě a tajemství jednadvacáté úrovně jedné fantasy videohry. (Festival otrlého diváka)

(více)

Recenze (6)

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Poměrně vynalézavé homevideo hororových fanoušků natočené pro pobavení pár přátel. Gore je na amatéry a no budget produkci – zejména v prostřední povídce – slušně zpracovaný a funguje jako sladká odměna za protrpění značného množství úmorných pasáží. Cením zápal pro věc. ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Akce Festivalu otrlého diváka (živý chat, simultánní dabing, drinking game) jako vždy na pět hvězdiček. Jednalo se o zážitek, co mi rozsvítil halloweenský víkend během podzimní karantény. Ale snímek jako takový bych spíše než hodnocením přešel taktním mlčením. ()

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

No je to odpad. Absolutní filmové dno, ale parta z Aera z toho udělala alespoň solidní bizarnost, leče už pracovala na lepších kouscích. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Něco tak strašně špatnýho se jen tak nevidí (a to už jsem viděl lecos). Ale tak strašně skvělou zábavu, jakou z toho dokázala udělat FOD crew, tomu se ani nechce věřit. A nevěřil bych, kdybych to nezažil. Super!!! Ale bez jejich dabingu a dalších legrácek bych to rozhodně vidět nechtěl. ()

Reklama

Reklama