Reklama

Reklama

Selfie

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2015, 7 min

Režie:

Geoff Harmer

Scénář:

Geoff Harmer

Hrají:

Stacy Hart

Obsahy(1)

Žena chce svojmu partnerovi poslať nevinnú fotku, ale keď sa na fotke objaví tajomná postava, uvedomí si, že v dome nie je sama. Ako ju však môže ohroziť vec, ktorá je vidieť len na fotkách? (Marceloo)

Recenze (7)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Žena chce svojmu partnerovi poslať nevinnú fotku, ale keď sa na fotke objaví tajomná postava, uvedomí si, že v dome nie je sama. Ako ju však môže ohroziť vec, ktorá je vidieť len na fotkách? - Námet je pre mňa naprosto ideálny, pretože naozaj nemusím dievčence, ktoré sa potrebujú fotiť každý deň. Nie je to tak, že by som im želal niečo zlé, ale trochu by sa ich zišlo postrašiť. Tento krátkometrážny horor by ich však k nejakej výraznej zmene neprinútil, pretože mu aj napriek snahe chýba nejaká atmosféra a aj keď je technicky spracovaný celkom prehladne, od režiséra s dlhoročnými skúsenosťami u krátkometrážnych filmov jednoducho očakávam niečo výraznejšie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokolikáté už? Zase „selfie“ a zase ta samá písnička, nebo spíš bych měl říct nuda. Akorát tu máme jinou ženskou, která se vyfotí a při prohlídce fotky zjistí, že někdo, nebo něco stojí přímo za ní. Místo aby zdrhla ven, začne prohlížet celý dům, vyfotí několik fotek, aby následně finálně zavřeštěla do kamery a vedle ní se objeví ono ZLO…Mohli vybrat alespoň hezčí babu. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem teda, kto koho vykrádal, ale SELFIE je na 95 % podobný nemeckému kraťasu SELFIE FROM HELL. Technicky vzaté, sa tento krátkometrážny snímok z Veľkej Británie objavil už o pol roka skôr, ako ten germánsky. Ale kto vie. Suma sumárum by som ho teda mal okomentovať rovnako, teda nič moc, ale s tým rozdielom, že ženská predstaviteľka je predsa len sympatickejšia a menej arogantne vyzerajúca, ako tá z NSR. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Dievčence, keď si najbližšie budete robiť selfíčka ( čo predpokladám, že bude za pár sekúnd) Tak si spomeňte na tohoto ducha ktorého vaše vyšpúlené pery a malé kozy otravujú rovnako ako mňa. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Po tomhle už se budu obloukem vyhýbat všem kraťasům s názvem Selfie, protože tady mě nemůže absolutně nic překvapit. Nejvtipnější jsou na tom ty řemeslné kiksy. (Holka se vyfotí s nějakým ksichtem a potom se dívá na fotku, kde se tváří absolutně jinak.) Její chování taky zrovna nepodléhá logice. No a závěr je úplná slabota. Nebudu ale tak přísná, protože bych mohla všem kraťasům házet z fleku odpady a to se mi nechce. ()

Reklama

Reklama