Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhé nejdůvěryhodnější zpravodajství na českém internetu. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Infobaden mě hodně baví v psané formě, ale jako videopořad na Streamu mi to přijde podivně krkolomné a málo úderné. Vtipům (reportáže většinou mají celkem fajn nápad, i když minimálně v některých případech je to recyklace původních psaných textů) škodí především nepřesvědčivý přednes. Nejhumornější mi tak na reportážích nakonec stejně přijde ta dolní textová zpravodajská lišta. ()

Vertigo666 

všechny recenze uživatele

Není to nějak ono, zprávam zatím chybí skutečná absurdita, která by bavila tolik jako u Onion...navíc je zpráva rozmělňována v příliš dlouhé stopáži a její zaměnitelný styl s regulérním zpravodajstvím vnímám jako mínus...ač si tvůrci asi představují, že je to přednost...sečteno podtrženo, vlastně docela stejná nuda jako normální zprávy... ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Občas dobré, někdy slabší. Co ale zaručeně pobaví, často víc, než samotný pořad, jsou komentáře pod videem od lidí, co například smutní z toho, že Google končí, protože uznal, že vše podstatné už bylo objeveno apod. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená nízkorozpočtová verze Onionu nebo Brass Eye. Satira je někdy dost kvalitní, někdy je to moc natahované. Nejvtipnější na celém seriálu jsou však komentáře uživatelů Seznamu, kteří si myslí, že jde o regulérní zprávy. PS: Doporučuji přečíst popisy tvůrců tady na ČSFD. ()

Sweepy 

všechny recenze uživatele

Psaná forma byla o něco lepší, ale i tohle má svoje kouzlo. Stejně jako J*A*S*M sleduju hlavně dolní lištu. Alespoň můžeme číst pod videem na streamu narušené jedince, jak píšou, kam tato země směřuje, když vymýšlejí takovéto zákony. "4. nejběžnější jméno na Jesenicku je Jaroslav." ()

mico5000 

všechny recenze uživatele

Obozretnejší človek vie, že nie všetko na internete je pravda... Infobaden je možnosťou vyskúšať svoju dôverčivosť*. Vychádzajú z predpokladu, že nemáme dôveru v našu spoločnosť -predstavujeme si ju ako bandu tupých ľudí - seba samozrejme pokladáme za minimálne priemerne nadaného, (logicky zmýšľajúceho so zmyslom pre humor?) potom je už len na nás nechať sa nachytať. Ja ľuďom nedôverujem stále ale už si nemyslím, že je to s nimi až tak zlé ako by sa mohlo zdať a možno sám som blb, ale kto o sebe s istotou môže tvrdiť, že nieje? ()

Reklama

Reklama