foto

Dana Hábová

  • nar. 4.4.1951 (69 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vysoká hra (TV film)
2014 Ariel (studentský film)

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál) - vyp.
Poslední dabing (E12) - vyp.
2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Čtvrtý odboj (S07E09)
1993 Česká soda (TV seriál)

Dokumentární

2020 Králové videa
1998 V centru filmu - v teple domova (TV film)
1996 České titulky - Dana Hábová (TV film)
1990 Absolutně free

Host

TV pořady

2015 Infobaden News (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1992 Posezení s Janem Burianem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky