foto

Dana Hábová

  • nar. 4.4.1951 (68 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ariel (studentský film)

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál) - vyp.
Poslední dabing (E12) - vyp.
2010 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Čtvrtý odboj (S07E09)
1993 Česká soda (TV seriál)

Dokumentární

2020 Králové videa
1998 V centru filmu - v teple domova (TV film)
1996 České titulky - Dana Hábová (TV film)
1990 Absolutně free

Host

TV pořady

2015 Infobaden News (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1992 Posezení s Janem Burianem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky