Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane (Abbie Cornish) je mladá fotografka, ktorá má za sebou tragickú minulosť, keď prišla jedného večera o svoju sestru a rodičov. Jane však trpí poruchou pamäti a tak si na svoju minulosť nespomína. Zisťuje však, že má strýka, ktorý jej odovzdá dom, kde bývala ako dieťa a kde sa aj celá tragédia odohrala. Rozhodne sa tam vrátiť aj zo svojím manželom a dcérou. Po príchode sa jej však postupne vracia pamäť a Jane odhaľuje záhadu tragickej noci. (kubqo)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (15)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Jane si fotí starodávné baráky jednoho dne ji jeden zaujme a rozhodne se o něm zjistit více. Pak má, ale nehodu a příjde trochu o část paměti. Doktor jí řekne, že se jí paměť vrátí, když odblokuje své vzpomínky z mladších let. Tak jde do toho baráku, který vlastní a snaží se zjistit kdo zabil její rodiče. Slabší záležitost herci nemastní neslaní po hororové stránce bída i po thrillerové nic moc kromě konce a scény kdy ji jakési děcka nahánějí v baráku to nemá co nabídnout. Za ty 2 scény dám 1 hvězdu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tenhle snímek snaží o to, aby vypadal chytřejší, než jaký ve skutečnosti je. Chce být hororový, zároveň chce mít zamotanou zápletku, ale ta jednoduše není dost dobrá na to, aby ve vás vzbudila pocity toho, že sledujete skutečně něco skvělého. Průběh je nakonec hodně předvídatelný, případně divný. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice je z toho nakonec taková poněkud jednoduchá historka, ale mne bavilo to postupné, až detektivní pátrání hlavní hrdinky po tom, oč jde a co se stalo. Má to pomalejší tempo, ale zase o to víc vynikne příroda, kukuřičné lány, staré domy (ty já taky rád a tady jsem si uvědomil, proč je tolik hororů o domech - protože v nich prostě holt cítíme tu jejich minulost a prožité životy, ať jsme sebevětší ateisté a přestože v těch domech nemuselo dojít k žádné tragédii, pořád tam ta ozvěna žijících lidí nějak zůstává) a divák má čas přemýšlet, jestli je holka magor, vrah, oběť, schizofrenik, v komatu... Konec mne příjemně překvapil. ()

DyingAngel 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho nuda... pre iného slušne pozerateľný thriller. Sympatická hlavná herečka, napätie, mysteriózne flashbacky, psycho hudba, ktorá dotvára celkovú mrazivú atmosféru... krásne vidiecke prostredie... a do toho pokojného prostredia, zdanlivo idylického, nechutná, priam úchylná, vražda... Takéto filmy, jednoducho, zbožňujem! Nejako takto si predstavujem psychologický thriller! Žiadne zbytočné kecačky, moderné technológie a nadbytočné, násilím vyvolané "hororové" scény, ktoré iba kazia dojem... Nič mi tu nechýbalo, ani neprekážalo. A pri konci som si uvedomila, že ma film dokonale vtiahol do deja, pričom som nepozerala každých desať minút na hodiny, kedy to už skončí... ()

Misuli 

všechny recenze uživatele

Za mě hrozná nuda, hlavní herečka nezajímavá a její výkon jakbysmet, postava jejího manžela se chová divně, asi jako by to byl její soused v reálném životě a šel se projít do filmu. Během filmu jsem těžce držela pozornost, chtěla jsem dělat vše možné jen nesledovat obraz. Spoustu věcí nedávalo smysl, ale také se tam objevilo alespoň trošku zajímavých nápadů(proto dvě hvězdy), ale jinak za mě není nic moc o co stát. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama