foto

Liisa Repo-Martell

  • nar. 1971
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Happy Place
The Education of Fredrick Fitzell
2017 Christmas in Angel Falls (TV film)
2016 Lavender
2015 King Lear
2011 Committed (TV film)
2009 Diverted (TV film)
2008 Camille
2007 In God's Country (TV film)
Lars a jeho vážná známost
2006 Jesse Stone: Nový začátek (TV film)
Jesse Stone: Smrt v jezeře (TV film)
2004 Dotyk růžové
Public Lighting
2002 100 dní v džungli (TV film)
Strach promluvit (TV film)
2000 Hold-Up
Washed Up
1999 Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
1998 Válka v Zálivu (TV film)
1997 Nights Below Station Street
1996 Anglický pacient
Can I Get a Witness?
Co skrývá Amerika (TV film)
Critical Choices (TV film)
1994 TekWar: TekLab (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1992 Dobrý boj (TV film)
Nesmiřitelní
1989 American Boyfriends
1988 Koktejl

TV seriály

2020 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Rigid Silence (S13E14)
2019 Umbrella Academy (TV seriál)
Bílé housle (S01E10)
Anne s E na konci (TV seriál)
Great and Sudden Change (S03E08)
The Summit of My Desires (S03E06)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Not Fade Away (S04E15)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Spirited Away (S01E06)
2011 Kingová (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Slepá ulička (S04E06)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
The Fall of the Republic (S01E12)
Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
2009 The Listener (TV seriál)
My Sister's Keeper (S01E12)
2004 ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Thin Air (S01E05)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Body and Soul (S04E07)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

2007 V pasti (TV seriál)
2004 Letters from Karelia - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky