foto

Diego Klattenhoff

  • nar. 30.11.1979 (39 let)
    French River, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Diego Klattenhoff se narodil 30. listopadu 1979 v kanadské provincii Nova Scotia. V devatenácti se přestěhoval do Toronta, kde několik let pracoval jako barman a studoval v divadelních workshopech. 

K jeho prvním větším hereckým úspěchům patří film PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY (2004). Zahrál si také několik epizodních rolí v seriálech SMALLVILLE, HVĚZDNÁ BRÁNA, LOVCI DUCHŮ, AGENTURA JASNO, MUŽI NA STROMECH či 24 HODIN. Objevil se také ve filmu NABÍT A ZABÍT (2006). K jeho nejznámějším rolím patří role Mikea Fabera v seriálu VE JMÉNU VLASTI. V současnosti ho můžeme vídat jako zvláštního agenta Donalda Resslera v seriálu THE BLACKLIST.

Klattenhoff žije v Los Angeles se svou ženou a synem (nar. 2012).

Cheyenee

Herecká filmografie

Filmy

2017 Radius
2016 Lavender
2013 Kilimanjaro
Pacific Rim - Útok na Zemi
2012 Unconditional
2010 Dry Land, The
2009 Anatomy of Hope (TV film)
2008 Informátoři
Za mřížemi (TV film)
2007 Ohnivý had (TV film)
2006 Fallen (TV film)
Nabít a zabít
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Gurmánská láska (TV film)
Shania (TV film)

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Epizoda 22 (S06E22)
Epizoda 21 (S06E21)
Epizoda 20 (S06E20)
další epizody (22)
2018 Černá listina (TV seriál)
Sutton Ross (No. 17) (S05E22)
Lawrence Dane Devlin (No. 26) (S05E21)
Nicholas T. Moore (No. 110) (S05E20)
další epizody (14)
2017 Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (No. 13) (S05E08)
The Kilgannon Corporation (No. 48) (S05E07)
The Travel Agency (No. 90) (S05E06)
další epizody (21)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
Dr. Adrian Shaw (No. 98) (S04E07)
The Thrushes (No. 53) (S04E06)
další epizody (23)
2015 Černá listina (TV seriál)
Králové silnic č.108 (S03E08)
Zal Bin Hasaan č.31 (S03E07)
Sir Crispin Crandall č.86 (S03E06)
další epizody (22)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Decembrist (No. 12) (S02E08)
The Scimitar (No. 22) (S02E07)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
další epizody (20)
2013 Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (No. 16): Conclusion (S01E10)
Anslo Garrick (No. 16) (S01E09)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
další epizody (10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Jde se na to (S03E04)
2012 Longmire (TV seriál)
The Cancer (S01E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
Zlomená srdce (S02E10)
Dvě role (S02E09)
další epizody (10)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Mutiny (S01E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Vesta (S01E11)
Kongresman Brody (S01E10)
další epizody (12)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
další epizody (13)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
další epizody (9)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
Day 7: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S07E19)
Pohotovost (TV seriál)
Změna rovnováhy (S15E20)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Nechť promluví nyní, nebo ať navždy mlčí (S01E03)
At the Hotel (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
2005 Smallville (TV seriál)
Psí kamarád (S04E14)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace