Reklama

Reklama

Hwuisaengbuhwaja

  • Jižní Korea 희생부활자 (více)

Recenze (10)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Standardna detektivka okorenena stipkou fantasy v ktorej chlapik patra po tom, ci je vinny z nejakej vrazdy, kedze si to sam nepamäta. Bohuzial mne bol hlavny hrdina extremne nesympaticky, takze mi bolo uplne jedno jak to dopadne. Aj psychologicka linia ohladom jeho vztahu z matkou je slaba. No a pointa mi pripadala dost prekombinovana. Tych mstiacich duchov v nej bolo az prilis. Takze za mna velke sklamanie. 5/10. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka. Myšlenka je sice originální, snad proto mě tento film už předem zajímal. Bohužel se ji nepodařilo převést do filmové podoby tak, jak bych si představoval. Hodně často děj ztrácí dech a unavuje zdlouhavým vypravováním. Místy se pohybuje v kruhu a do diváka tak vnáší zmatek. A občas je potřeba rychle naroubovat další zápletku a výsledek tak působí silně křečovitým dojmem. Je to škoda, mohl to být pěkný biják. Takhle mám v hlavě jen zmatek. 2+ ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nápaditá, Kórejská rozmotávačka zločinu, so vzácnou, záverečnou pointou. Mŕtvi opätovne prichádzajú medzi živých, aby sa pomstili tým, ktorí stoja za ich stratou života, nakoľko ich spoločnosť nedostatočne potrestala. Samozrejme, ako to už býva u tejto krajiny zvykom, príbeh originálny, zaujímavý, do rozuzlenia dostatočne pútavý. Ja osobne som sa nenudil. Kedy divák narazí na niečo obdobné? V tomto smere sú "šikmáči" proste neokopírovateľní. Akurát ma mrzí, že to nemá potrebné grády, pričom sa z temného snímku, ktorým "RV: Resurrected Victims" jednoznačne byť mohol a mal, stala pohodovka pre nenáročných. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Zavraždění ožívají a vrací se zpět, aby se pomstili svým vrahům, kteří nebyli za svůj zločin potrestáni... Tenhle film mě zaujal už z reportáže a nezklamal, ještě spíš překvapil. Mysteriózní thrillery mám prostě ráda, navíc když jsou šmrncnutý takovýmhle tématem... Zpočátku jsem to viděla na lehce nadprůměrný filmík s pěkným obsazením, ale když se to pak začalo zamotávat, nic nebylo tak jednoduché, jak se zpočátku zdálo, a ještě to rozuzlení nakonec, musela jsem přihodit hvězdu navíc. Přeloženo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Oběti násilných činů se vrací mezi živé, aby potrestali své vrahy, když tak neučiní justiční orgán. Námět hodný pro zajímavý mysteriozní thriller v asijské produkci, ale to by spíše mělo být v rukách japonských tvůrců. Tento počin mají na svědomí Korejci a byť je scénář velice dobrý, nelze očekávat leckterý atmosferický, strašidelný či napínavý příběh. Jedná se spíše o zajímavou propletenou poklidnou detektivku, kde po vizuální stránce není takřka o co stát. Kromě scén odcházení znovuzrozených obětí po výkonu pomsty zpět mezi mrtvé vlastně dějově ani není dalších speciálních efektů potřeba. Svým vyvrcholením však má čím překvapit, čímž je citová stránka věci naplněna. Korejská kinematografie přinesla do světa filmu další výborný nápad a tak vzniká pochopitelná otázka. Chytne se toho opět Hollywood? ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama