Reklama

Reklama

Harry Griswold byl obyčejný newyorský polda, člověk, co svou práci dělal poctivě a rád a neměl žádné velké problémy. Až do chvíle, kdy udělal osudovou chybu – šel do divadla. A to ne ledajakého, ale tradičního japonského divadla Kabuki. V něm shodou okolností došlo k brutálnímu masakru, během kterého se do Griswoldova těla dostal duch velkého Kabuki mistra. Od té chvíle se s detektivem začaly dít velké věci. Zpočátku svou proměnu v superhrdinu bojujícího vražednými hůlkami odmítal, ale nakonec nastoupil do učení k mistrově vnučce a postupně přijal své nové já. Stal se z něj seržant Kabukiman, N.Y.P.D. (Řitka video)

(více)

Recenze (24)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Bohužel, jedna z nejznámější postav z TROMA filmu, Kabukiman mě na celé čáře zklamal. A to tím nejhorším způsobem, co mohl. Ačkoliv je totiž jedním z nejzásadnějších hrdinů tromáckých filmů, kdy se pak různě na vteřinky zjevuje i v dalších šílených projektech této šílené produkce, jeho vlastní film je příšerný a především mi nepřišel ani jako moc tromácký. Jednak celá zápletka se chvílemi brala až moc vážně a seriozně, aby za malý okamžik přešla v takový nesmysl, že to i na TROMU byl až moc. Samotná postava jak policisty Griswalda, tak následně Kabikumana byla pak strašně nevýrazna a vyloženě nudná, kdy Kabikuman nepředváděl po většinu času naprosto nic a když přeci jen ano, tak to byla opět jen nehorázná nuda. Navíc mi tu chyběli i tolik důležité a především typické prvky pro troma produkci, takže žádné kozičky, žádný sex, žádné násilí, žádná krev, žádný brutální a nekompromisní humor, minimální nadhled a smysl pro zábavnou ujetost, prostě zase již několikrát zmiňovaná nepovedená nuda. V porovnání s Toxickým mstitelem dostává zkrátka co s týče zábavnosti a celkového dojmu Kabukiman totálně na prdel a k Toxíkovi si ani nečichne. I pro fanoušky TROMY nedoporučiji. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová tromácká záležitost, která ovšem patří mezi ty trošku slabší kousky této společnosti. Chybělo mi tu více morbidní zábavy, skvělých gumových triků jenž zdobí ostatní filmy a i lepší herci. Scénka z parku a klaunův útěk jsou asi nejlepší z celého filmu. Jinak jsem se tu občas i nudil, což se mi u jiných filmů moc nestává. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to tím humorem až moc nevyvážené, abych dal víc. Někdy jsou to skutečně dobré vtipy, jindy už zbytečně nechutné nebo jenom trapné. Jít to celou dobu v duchu parodie (třeba na novináře, zpovídající hned po tragédii pozůstalé, jak se cítí), líbilo by se mi to asi víc. Takhle je to za mne miš maš různých stylů. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Toto je dalsi uleteny film od Tromy co som videl. Je to taky priemer. Humoru tam aj mohlo byt viac a film je aj docela dost dlhy, v ktorom zas toho moc neni. Skoda, ze tam nevlozili viac takych od veci kuskov ako je napriklad naporcovanie ludi do susi, alebo ten trapny klaun bol tiez dost zabavny. U mna od Tromy najviac boduje Toxic Avenger, kde sa aj mihol tento Kabukiman magor:) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

TROMA se vyznačuje hodně perverzními, ujetými a nechutnými scénami, leč zde, jde spíše o kriminální zápletku říznutou komedií. Na Tromu hodně nevýrazný film. Sgt.Kabukiman byl slyšen a viděn v bezpočtu tromáckých filmech a nemohl jsem se dočkat, až ho na vlastní oči spatřím. Bohužel k mému očekávání film nestál dohromady za nic. 45% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kde Harry Griswald (Rick Gianasi) recituje haiku, je na moment možné vidět v horní části obrazovky mikrofon. (moukey)
  • Ve scéně, kdy je po Kabukimanovi (Rick Gianasi) vystřeleno z bazuky, není vidět letící střela, ale jen květináče, které vybuchnou samy od sebe. Druhý výstřel zasáhne zeď protějšího domu, avšak v dalším záběru je zeď zcela nepoškozená. (moukey)

Reklama

Reklama