Reklama

Reklama

Toxický mstitel

  • USA The Toxic Avenger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Do rukou se vám dostává vlajková loď všech kultovních úchyláren. Důkaz toho, že toxický odpad je věc vysoce pozitivní, přinášející lidstvu dobro a že z nás, malých lidiček bez šance, může udělat hrdiny bez bázně a hany. Stejně tak, jako pomohl Melvinovi - čističi z města Tromaville - rychle dospět v mocného Toxic Avangera, může určitě pomoci i nám. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mne osobně tento první díl TROMácké klasiky dost nudil. Humor? Zasmál jsem se asi třikrát. Gore scény? Je jich málo. Sex? Také skoro žádný, holky v bikinách, tři páry koziček jen na chvíli ... Akce? No pořád je zde nějaké bitkaření, ale je to nudné ... Prostě nuda, málo nápadů, málo všeho ... A přitom tradičně dost dlouhé. Každopádně nějak se začít musí a start k extrémům typu Teror firmer to je dobrý... ;-) ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle je jen slabý tromácký odvar... Terror Firmer je daleko vymazlenější - co se týče násilných scén, co se týče erotických scén, co se týče pitomosti (u Tromy to nejdůležitější). Spojení Frankensteina a superhrdiny do jedné postavy obdařené baletní sukýnkou je sice originální, to ale nezakryje zásadní nedostatek tohoto opusu: zoufale málo krve a pettingu. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Béčkařské studio TROMA vyplodilo už spoustu ptákovin a série s toxickým mstitelem je jeho vlajkovou lodí. Dementní scenář, přehrávající herci, vlezlé disko 80.let, sem tam nějaké splatter scénky. A hlavně super-hero, samovolný vykonavatel práva, trestající zločince a pomáhající občanům v nouzi. Původně vychrtlý a nesmělý outsider, který se nechtěnou koupelí v agresivním toxickém odpadu přemění ve svalovce s "nečistou pletí" a baletními šatičkami kolem pasu. Béčko jako řemen, které se nebere vůbec vážně a jehož totální demence je na něm to nejzábavnější. Na bezbolestné propláchnutí mozku ideální. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Úvodná štvrťhodinka je ten najhorší možný trash, čo nasleduje po premene, zase jeden z tých najzaujímavejších. Je tam všetko, čo ste mali možnosť vidieť predtým aj potom; Kráska a zviera, Frankenstein, Spider-Man, Bogdanovichova Maska, Temný rytier (!!!) a všeličo ďalšie. A robí si to srandu z osemdesiatkového gýču, reaganovskej máčo Ameriky (ten tank pred stanom...) a samozrejme aj zo seba, inak by to ani nemalo zmysel. Vraždy sú poväčšinou premyslené a riadne brutálne, len škoda, že to tak extrémne zostarlo a pri scénach z fitka som sa cítil maximálnym spôsobom trápne. Aj keď išlo o súčasť hry. 70% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z téhle " toxické " série jsem viděl pouze čtvrtej díl a je to už pěkná řádka let. Proto jsem se rozhodl, že tuhle sérii sjedu celou abych byl připravenej na znovuzrození téhle série, který MOŽNÁ příjde. Co dodat k prvnímu dílu téhle série ? Je to prostě klasická Troma. Kdo jí má rád tak si určitě přijde na svý. Kdo Tromáckejm úchylárnám neholduje, ten to jen stěží ocení. Já osobně mám pro Tromu slabost a první díl mě nezklamal. Musím uznat, že mě bavil i samotnej ( nezměněnej ) Melvin. To byla fakt cool postavička. Takovej vyhryz se jen tak nevidí. Potom přišla přeměna a já jsem si začal klást otázku jestli si Melvin polepšil nebo pohoršil ( a nejen vzhledem ). Jako člověk byl budižkničemu a jako " toxík " měl slušnou roštěnku, ukrutnou sílu a lidi ho měli rádi. Já osobně jsem se bavil. Humor je místy povedenej, místy trapnej, ale to už je prostě Troma. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Prichard a Robert Prichard se při natáčení zamilovali a vzali se. (HellFire)
  • Pes, který je postřelen v restauraci, byl speciálně vycvičen, aby uměl klouzat po podlaze. Jeho vnitřnosti pak v jedné scéně nahradily špagety polété šedou barvou. (HellFire)
  • Zloděj v restauraci, kterému Toxie utrhne ruku, je ve skutečnosti bez pravé ruky. V záběrech si můžete všimnout, že s ní nehýbe. (HellFire)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

Superhrdinská parodie nabírá známé tváře

18.06.2021

Chystaný satirický komiksový film The Toxic Avenger posiluje obsazení. Snímek režiséra Macona Blaira (Lov, Jako v bavlnce) již dříve obsadil do titulní role Petera Dinklage, Jacoba Tremblayho,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno