Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentce FBI je nabídnut milion, když pomůže zloději utéct z uneseného letadla. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak všichni tady na to napsali nejmíň slohový práce, takže stručně. Zábavný a zcela záměrně komediálně laděný béčko, který při nějakých 78 minutách čistýho času nenudí. Lundgren jako hlavní záporák zábavnej, Denise Richards jako akční hrdinka v pohodě a triky na podobnej typ filmu překvapivě podařený. Jasně je to levný, interiérový béčko, ale v tomhle žánru se dá pořídt i hůř. Navíc Denise Richards je v tomhle filmu lepší akční hrdina, než nevýraznej Randy Couture v Hijacked. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Federální agentka Gretchen Blair (Denise Richards) je kvůli nerespektování rozkazu nadřízeného převelena z terénu do kanceláře ve Washingtonu. Letadlem také cestuje obchodník Terry (Kirk Barker), který začne být nervózní ve chvíli, kdy na palubu vstoupí Matthew Sharpe (Dolph Lundgren). Jeho podezření potvrdí setkání s exmanželkou Sadie (Greer Grammer). Terry nabídne Gretchen 50 milionů dolarů, pokud ho dostane z letadla živého... Lundgren ve filmu hraje nějakých 11 minut, v akci se moc nepředvede a proto je v závěrečných titulcích překvapením Tony Messenger jako Lundgrenův kaskadér / MR LUNDGREN'S STUNT DOUBLE. Neherec Chuck Liddell se jako Rawbones objevil pouze v malé roli a na plakátu nemusel být vůbec. Lungrenova manželka Jenny Sandersson se starala o jeho vlasy a makeup / PERSONAL HAIR AND MAKEUP ARTIST TO MR LUNGREN. HODNOCENÍ 30% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Škoda začátek byl slibnej. Vypadalo to, že se jedná o ten typ podfinancovanýho béčka co bude aspoň záměrně stupidní a zábavný, ale platí to jenom pro první půlku. Nejvíc pobavil šaškující stevard a jeho nekompromisní likvidace. Pochopitelně o originalitě nemůže být ani řeč, pokud jste viděli pár filmů na téma únos letadla nebo snad rovnou úplně všechny (jako já) tak vás nemůže nic zaskočit. Klišé se vrší, akce je bohužel kurewsky málo, jak je u posledních podobných levných kousků zvykem a tak zůstává na pobavení jen ta brakovitost snímku, ale ten se bohužel v druhé půlce přepne do zbytečně vážné polohy a už to není ani zdaleka taková sranda.. Takže co tu stojí za zmínku? Mno Deniska je každopádně pořád šukézní. Dolph si tu určitě udělal slušnou bokovku natočenou za pár dní kterou si v záporné roli odseděl celou v pohodě za kniplem a dohromady tu má všehovšudy asi 15 minut a skončí neslavně. Efekty letadla kupodivu nejsou nejhorší a možná spolu s honoráři pro dvě hlavní hvězdy stáli nejvíc. Tak jako tak ve finále z toho je jenom další podprůměrný provařený direct to torrent kousek na který si za pár dní jen stěží vzpomenete.30% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| ALTITUDE, další akční pecka k novodobým a úžasným béčkům které mám tak rád. Teror v letadle, takže se jedná o velmi napínavý film ! Hm, no nic, chtěl jsem napsat dlouhý a zesměšňující koment, abych tento brak shodil jako vztek k tomu jak dnešní béčka upadají. Ale dochází mi síla. Lundgrena mám rád, ale v poslední době se moc v těchto sračkoidních filmech nepředvede. Zde má totálně zbytečnou roli. Po celý čas filmu ho tu máme, ale v záběrech je pouze po chvílích. Nepředvede nic důležitého, ani respekt nevzbuzuje, dokonce ani na vteřinu nepobaví a to už je teprv zlo. Ke konci tu má obyčejnou pranici, takže co se týče Dolpha, není o co stát. Zbytek filmu je totální nuda. Veškeré menší akční šarvátky, příběh, scénář – to vše je zde tak uhozené a nudné, že i já sám bych to natočil snad o chlup lepší. Chápu, nízký rozpočet, nulové herce, ale u z toho se dá vytřískat více ne? Pozor, pár bitek tu máme a převážně jsou v hlavní roli fightů ženy. I s tímto bych se smířil, ale tak debilně natočeny, sesnímány a klepajíc kamerou nasnímané bitky mi to totálně znechutili. Kdyby se film netvářil tak vážně, tak bych ho víc toleroval, ale některé scény mi vážně přišli trapné. Šaškující stewart ještě ušel, ale scéna, kdy omámený chlap (kladná postava) při turbulenci letadla vtiskne polibek ženské záporačce, to už bylo vážně moc. xD Před chvílí jsem dal 1*, ale nyní tomu dávám odpad. A to trailer vypadal celkem slibně. Neměl jsem přehnaná očekávání, říkal jsem si, že na ty 3* (lepší průměr) to utáhne úplně bez problémů a ono nic. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletky v letadle jsou vždy atraktivní a zamrzí, když půlku filmu Merkin neví, co s tím a nudně přešlapuje na místě. Vynikající casting zločinců byl trestuhodně nevyužit, především role Lundgrena, Liddella. Velkým problém jsem viděl v obsazení hlavní hrdinky, jakož to policistky, která má všechny zlikvidovat. Akční scény jasně ukazují, že nic neumí a půlka z nich se raději odehrává ve stínu. V závěru samotná likvidace nemá šmrnc a vlažné tempo se nikterak nemění. Vizuál je překvapivě slušný, ale vše ostatní je hodně odfláklé.......4/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 1. února do 26. února 2016 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama