foto

John Posey

  • nar. 7.2.1956 (63 let)
    Hartford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extracurricular Activities
2018 Temné hlubiny
2017 El Camino Christmas
Teleios
Zločin na palubě
2013 W.M.D.
2012 From The Head
2010 Dělat zázraky (TV film)
Legendary
1999 Kalifornský mýtus
Love American Style (TV film)
1995 Cena lásky (TV film)
1993 RoboCop 3
1992 Risk
1987 Láska a válka (TV film)
1986 Červený drak

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
What Would Lucifer Do? (S03E04)
Vlčí mládě (TV seriál)
Raw Talent (S06E12)
Said the Spider to the Fly (S06E11)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Jeden dobrý muž (S03E06)
Vlčí mládě (TV seriál)
The Last Chimera (S05E11)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Young Hearts Spark Fire (S01E19)
Vražedná práva (TV seriál)
What Did We Do? (S02E09)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
Meet Bonnie (S02E05)
další epizody (5)
Vlčí mládě (TV seriál)
A Novel Approach (S05E05)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Freakin' Whack-a-Mole (S01E06)
Vlčí mládě (TV seriál)
Slib mrtvým (S04E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný rozpočet (S06E05)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Alchemy (S08E20)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v konzervě (S09E10)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Vlčí mor (S01E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nábor (S08E12)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Swingtown (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Bruslařka (S06E04)
2007 Just Jordan (TV seriál)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S05E17)
Pohotovost (TV seriál)
Když ne teď (S12E11)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Believers (S01E06)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)
We Have Cleared the Tower (E03)
Can We Do This? (E01)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Smůla (S02E03)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
My Wildest Dreams (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Heart Attack (S02E08)
1987 Plný dům (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Legendary

TV seriály

2001 Doc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace