Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší milníky, největší osobnosti, největší hity sedmdesátých až devadesátých let, s Michalem Davidem, v show, jaká tu ještě nebyla. První Škoda Favorit sjela z výrobní linky, lidé mohli poprvé v Československu demonstrovat, na politickou situaci v zemi dohlížel prezident Gustav Husák, na českých diskotékách se tancovalo na Sagvana Tofiho a jeho Dávej, ber, a světové hitparády ovládl hit Michaela Jacksona Smooth Criminal – to byl rok 1988. Nejpopulárnější události, osobnosti a dobové milníky okořeněné největšími hity vybraných roků mezi léty 1977 až 2000 – to je zbrusu nový pořad TV Barrandov TO BYL VÁŠ ROK.

„Snažili jsme se domyslet vše nejen po stránce hudební, ale také i dramaturgické, abychom divákům připomněli staré, dobré písničky od interpretů, kteří se na televizních obrazovkách dlouho neobjevili a o kterých jsme třeba i dlouho neslyšeli. Anebo naopak chceme ukázat nezapomenutelné hity ve zcela novém hávu, které mohou diváka mile překvapit a zároveň i potěšit a trošku pobavit," řekl režisér Jakub Wehrenberg.

Písně zazní v překvapivém novém aranžmá s novými zpěváky, nebo naopak se v pořadu jako hosté objeví slavní interpreti, kteří stáli při zrodu těchto melodií. Jedinečnou atmosféru doby dokreslí kapela a tanečníci v sále, události daného roku, vzpomínky na dobovou módu a vše, co patřilo k tehdejší éře. Tím vším diváky provede zpěvák Michal David společně s vtipnými glosami dvojice Miloš Pokorný a Roman Ondráček každý středeční večer na stanici TV Barrandov. (TV Barrandov)

(více)

Účinkují

Reklama

Reklama