Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na velkolepou galashow do vyprodané pražské O2 Arény přišlo 130 hostů a 15 tisíc diváků blahopřát Karlu Gottovi k 70. narozeninám. Na koncertě se představila řada hostů, od mladé generace, kterou zastupovali například Ewa Farna, Tereza Kerndlová, Sámer Issa, Petr Bende, Vlasta Horváth, přes rockové gratulanty, jako je Ondřej Hejma, Michael Kocáb, skupiny Clou, Support Lesbiens, No Name a Gipsy.cz až po ty, kteří mají dlouholeté zkušenosti v hudební branži, například Eva Pilarová, Lucie Bílá, Věra Špinarová, Marie Rottrová, Jitka Zelenková, Lenka Filipová, Iveta Bartošová, Petra Janů, Václav Neckář, Josef Zíma, Pavel Bobek, Jiří Suchý a řada dalších. Koncert je rozdělen do 7 dekád a na konci dané dekády si Karel Gott vždy se svými hosty společně zazpívá. Kromě zpěváků přišla Karlovi pogratulovat také Jiřina Bohdalová s Lubomírem Lipským, Karel Šíp, Jiří Krampol, Barbora Špotáková, Michal Viewegh a Taťána Kuchařová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

heyda 

všechny recenze uživatele

Pokud si někdo opravdu zaslouží takový megakoncert, tak jedině božský Kája!!! Nejvíc se mi líbil Kájův výraz v obličeji, když začal zpívat Sámer Issa. To jsem se mohl potrhat smíchy. :-D Jinak celkově se mi to líbilo. Nevidím v tom nic špatného. Karel Gott prostě pěvecky shrábne do kapsy všechny naše zpěváky (na záda mu dýchají maximálně Kolář se Střihavkou, ikdyž já osobně si vážím i jiných zpěváků jako např.: Hapka nebo Kerndl) a je jako jeden z mála slavný i v zahraničí. Sbírá Slavíky jako já podzimní houby, ale není se čemu divit. Nemá zatím konkurenci. Takže tenhle koncert je podle mě zasloužený, pěkně udělaný, uslyšíme i samotného božskýho Káju, ale též zahlédneme mezi gratulanty i herce nebo sportovce. Takže až na pár pěveckých vystoupení v čele se Sámerem se mi to líbilo a dávám maximum a k tomu bych rád popřál Kájovi hodně optimismu do dalších let a klidně i pár dalších Slavíků. Btw je mi 20 let. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkně udělaná benefice má švih a tempo. 1) Uslyšíme výhradně písničky z Gottova repertoáru v podání gratulantů v novém či upraveném aranžmá. Aby se jich vešlo více, zazní vždy jen část songu, což je očividně ku prospěchu věci._____ 2) Slovní gratulace jsou vtipné (snad jen s výjimkou zdravice prezidenta Klause) a hlavně krátké._____ 3) Mezi gratulanty je zastoupen především popmusicový mainstream. Mladých zpěváků je tu málo, příležitost dostali Gottovi souputníci anebo alespoň dobře zavedené stars (například Lucie Bílá). 4) Gottovi to tehdy ještě zpívalo dobře. Místy byl rozdíl mezi možnostmi jeho hlasu a gratulanty velmi patrný._____ 5) Dojemný koment: sportovec*****, výstižný koment: argenson*._____ 6) Nesdílím rozhořčení některých komentátorů z toho, že nešlo o dostatečně důstojný koncert podle vkusu lidí, kteří stejně Gotta neposlouchají. Nikdy jsem Gotta moc nemusel, ale vážím si ho a nezpochybňuji fakt, že se stal fenoménem doby._____ 7) Mé pocity vyjádřil celkem přesně Jiří Krampol: Kde jsou ty doby velebné, kdy údy byly ohebné? Až na jeden, až na jeden. Pryč jsou ty doby minulé, teď údy mé jsou strnulé, až na jeden, až na jeden. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

čekal jsem Gotta, ale ten se jen přiblble usmíval v křesle. Místo něj jsem viděl celou plejádu čím dál trapnějších českých sereblit, suprstáry, otahaný rádoby hvězdy, taky spoustu dalších otrapů, prostě všechno, co může tato oblast nabídnout. Vlastně jsem to neviděl, protože sotva se tam zjevil ten malej čmoudík Issa v bekovce, vypnul jsem TV, ale kdybych nebyl debil a rasista, mohl jsem si to s váma krásně užít taky:-)))) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

V roku 2009 oslávil svoje sedemdesiate narodeniny socialistický zlatý slávik, národný umelec a antichartista Karel Gott. Pri príležitosti tohto životného jubilea bola v pražskej O2 Aréne usporiadná veľkolepá estrádna galashow na ktorej sa zúčastnilo nechutné panoptikum mediálne známych blbečkov a blbiek, čo prišli zaspievať tomuto pajácovi. Starý koGott sedel v prvej rade s tou svojou zlatokopkou, senilne prikivoval a škeril sa ako chuj. Potom niečo aj on zakikiríkal a bolo po oslave. Odpad! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Celkem nudné. Gottovi přišli poblahopřát snad všichni, co v showbyznysu něco znamenají, ale neznamenalo to, že bych nad nimi plesal. Některá vystoupení byla fajn (Kerndlová, Farna, Issa), ale dál už jsem si nic nevybral. Tak nějak to bylo dlouhé, monotonní a tam, kde měl pořad v druhé polovině gradovat, jsem málem usnul, protože to bylo dost nezáživné. Opravdu dost dokonalá nuda. 40% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama