Reklama

Reklama

Mastnej škrtič

(festivalový název)
  • USA The Greasy Strangler (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otec so synom sprevádzajú návštevníkov po ich meste. Počas jednej obchôdzky si všimnú ženu, ktorá sa im zdá príťažlivá a aj ona má záujem o syna. Dohodnú sa na schôdzke a už o pár dní sa v ich dome konečne objaví žena. To však neznamená, že sa veci zmenia k lepšiemu. Táto žena spôsobuje len ďalšie problémy v ich vzťahu a to ešte nie je najhoršou vecou, ktorá sa stala. V okolí sa totiž pohybuje sériový vrah, ktorý vraždí ich známych. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Mastnej škrtič“ je prostě snímek pro fajnšmekry bizarního filmu. Je to trochu slasher, ale ještě více je to romantické drama o vztahu k jedné ženě, kterou mezi sebou sdílejí otec a syn, kdy ale syn z tohohle moc nadšený není. Film není vyloženě explicitní, kamera zde není hardcore, více má upoutat to, jak jsou postavy vedeny, jak je příběh zvláštní, jak je podivné to, co se děje. A to se daří. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych na podobný filmy koukat moc často, ale zjištění, že něco takovýho vůbec existuje, mě, kdo ví proč, poměrně dost potěšilo. Je možný, že na tom někdo chtěl úplně standardně vydělat, i tohle má titulky dlouhý jak roli toaleťáku. Mnohem pravděpodobnější mi ale připadá, že si to někdo natočil pro radost. Někdo, kdo se mi vůbec nepodobá, protože ho rajcují úplně jiný věci a kecy. Ten člověk (ti lidé) se mě ale všemožně snažil pobavit a za to mu (jim) patří můj dík. Že to tak úplně nevyšlo, není jeho (jejich) chyba. ()

Reklama

noelcoward73 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může napsat a natočit takovouto žumpu nejhlubšího kalibru! Komedie tam nebyla žádná, vraždy za nic nestály. A herci asi potřebovali peníze, tak souhlasili s tím, že tam budou účinkovat. Pokud jsem nedávno dal odpad! baletnímu hororu Climax, tak toto je odpad! - 10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Divný, ujetý film, plný divných, ujetých a nechutných lidí. Zakončení roku 2020 tímto Mastným škrtičem ? No neříkám nic. Několik dobrých scén i hlášek tu je. Zde chápu odpady i pětihvězdy. Já zůstanu někde mezi. Huči kuči disko čičí !! Doufám, že už to nikdy neuvidím. (328. hodnocení, Full HD) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dal som sa napašmať názormi, že sa jedná o hnus z ktorého je divákovi špatne. Vsádzal som práve na tento fakt, že keď nič, tak aspoň uvidím niečo, čo ma po dlhšom čase pobúri. Bohužiaľ, nestalo sa. Je to skôr žalostne trápne, než v skutku hororové, kedy by divák aspoň z pohľadu gore dostal nejakú tu odmenu. Ide však o recesiu, kedy si samotná story spolu s hereckým obsadením nerobí piču len zo samých seba, ale hlavne z diváka samotného. Toto nemôže zapôsobiť ani ako originálny pokus, nie to ešte "niečo", čo má dlhodobo zakotviť v mysli "poslucháča" - 30% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Prvotní verze filmu měl dvě a čtvrt hodiny. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (noelcoward73)
  • Všechny mužské genitálie ve filmu jsou falešné. (HellFire)

Reklama

Reklama