foto

Abdoulaye NGom

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mastnej škrtič
2014 Dovolená za trest
2012 Můj otec je šílenec
2006 Král videoher
2003 Chladnokrevně
Král džungle 2
1997 Král džungle
1992 Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
1991 Super
1990 Zelená karta
1988 PTT jednotka: Operace Python Wolf (TV film)

TV seriály

2013 The Mindy Project (TV seriál)
Pretty Man (S01E20)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Kapela pro děti (S03E19)
2010 Eagleheart (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Naděje umírá poslední (S01E21)
2009 Workshop (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Dream Job (S02E17)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Slovo Boží (S04E24)
Darnell odhalen, část druhá (S04E16)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Switchblade (S04E11)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Podfuk s rachotinou (S04E09)
Poslední klapka (S04E01)
Earlovy ženy, část druhá (S03E22)
další epizody (4)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zase jsme hráli v seriálu, část druhá (S03E08)
Zase jsme hráli v seriálu, část první (S03E07)
U soudu (S02E23)
další epizody (5)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
Ukradl policejní odznak (S01E22)
Randy hledá práci (S01E14)
další epizody (4)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl učitelem (S01E05)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Inauguration, Part 1 (S04E14)
Pohotovost (TV seriál)
Ztracený (S10E02)
Kisangani (S09E22)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Best Laid Plans (S03E19)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Šestý zánik (S07E01)
1998 Born Free (TV seriál)
1994 V.R. Troopers (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
Part VII (1960–1967) (E07)

Video kompilace

1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)

Host

TV pořady

2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky