Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enzo Ceccotti je zloděj, který žije v římském slumu Tor Bella Monaca. Jednoho dne skočí do Tiberu ve snaze uprchnout před policií a spadne do sudu s radioaktivním odpadem, který ho infikuje a obdaří nadlidskými schopnostmi v podobě neobyčejné síly a umění léčit. Postupně se z něj stává lidumil díky postižené dívce, která ho mylně považuje za japonského komiksového hrdinu Hiroshi Shibu, a pomalu se mění ze superzločince v superhrdinu, aby ji zachránil před psychopatickým gangsterem přezdívaným "Gipsy". (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (53)

honajz 

všechny recenze uživatele

Kamera, výprava, střih jsou skvělé, i herecké výkony ale málo platné, když není o co hrát. Navíc je to zbytečně dlouhé na tak jednoduchý a chvílemi předvídatelný příběh. Postavy mne také moc nebavily. A celé se to bere strašně vážně, přitom chvílemi jako by se to ale snažilo o jakýsi humor, černohumorný, ale ani to nefunguje a u těch Italů člověk neví, protože přílišná gestikulace a rychlá mluva jsou jim vlastní, takže těžko soudit, kdy je to možná krapet přehnané. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi Hiroshi Shiba. Proměňuješ se v robota." Stačilo jedno setkání s roztomile bláznivou Alessiou a ze zabržděného Enza se stal hrdina. Tedy spíš týpek, který občas sroluje radiátor, přepere bankomat nebo roztrhne dodávku. To mě bavilo. I jeho soupeř Cigán mě bavil, protože byl jako stvořený pro pár facek sanitkou. Jenže Enzo je hrdina na prd, neboť je jediný pomalý mezi samými zlými a to je na zakládání fanclubu poměrně málo. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Italové se pokusili udělat tak trošku festivalový a low cost crossover Suburry a Deadpoola. Sledujeme příběh menšího kriminálníka z Římského podsvětí, který shodou mnoha náhod získá nadpřirozené schopnosti a s tím se mu trošku obrátí život a přijdou i očividná dilemata. Bohužel to dle mého názoru není moc dobře natočené, je to poměrně nezajímavé a hlavní postava není vůbec charizmatická. Nemohu s klidným srdcem doporučit. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Evropsky film kazdym coulem. Rozhodne mu to prospiva, ackoliv takove sci-fi toci jen v Hollywoodu. Ale ta normalni tvar tomu sekne a ma to jednu vyhodu. Netusite, co bude dal. Neda se to odhadnout, vse se odehrava nejak sejdrem, nejak jinak. To je hodne dulezite, preci nebudou tocit to, co se uz nekolikrat natocilo. Ale pozor, vynechte film s dabingem. Ten v tomhle snimku dosahuje absolutniho dna, absolutniho. To je etalon hruzy, precenens pro ceckove zpracovani. Hruza hruz. ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu není komedie typu Avangers, ale naopak dosti drsné drama. Není to uhlazené a není to pěkné. Místy dost jiné, dost divné, zvláštní a tvrdé. Ale celkově uchvatitelný příběh a dobře zahrané. Chtěl jsem původně hodnotit méně hvězdami, ale prostě nad tím musím přemýšlet, protože se mi to vrylo do paměti svou silnou emocionální stránkou. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama