Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Olík 

všechny recenze uživatele

Sice kopie, ale proč ne. Vždyť to je pořad pro pozdní odpoledne (nebo chcete-li podvečer) všedního dne. Sedneš na gauč po osmičce v práci, vypneš, můžeš si soukromě zasoutěžit......ve čtvrtek před osmnáctou hodinou není třeba Kurosawy (tedy alespoň řadovému smrtelníkovy ne). Měl jsem tento formát zábavy rád i před téměř deseti lety, když ho pod názvem 5 proti 5 vysílala TV Prima. Problém ale mám se šišlajícím a místy až trapným Matonohou.....můžeme si o Petru Novotném myslet co chceme (i já na něj mám jistý názor), ale v roce 2007 to jednoznačně dělal lépe. Jinak jak už jsem psal, na všední dopoledne příhodný pořad. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Takže pro úvod chci podotknout, že původní verzi 5 proti 5 jsem neviděl. Každopádně tohle mohl být velice slušně pojaté pořad. Dojem z něj kazí to, že si samozřejmě mohli vybrat ostřílenějšího moderátora. Tomáš tam šíleně pobíhá a bublá na soutěžící. Druhá a zásadnější věc je ta, že je vidět nesmyslné vymýšlení odpovědí a čísel, které autoři vymýšlejí někde ve spěchu za kamerou. Ovšem s přihlédnutím je to průměrná zábava. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za navrácení parafráze 5 proti 5 na české obrazovky, a občas bylo tento pořad příjemné sledovat. Je ovšem škoda, že kvalitní projekt a soutěž musí kazit mnohdy tupé a nevtipné týmy, jejichž odpovědi jsou často bizarní..."Co nosí muži rádi a ženy většinou ne?" "Nic!" I přes časté vypínání kvůli českým kreténům mi tento pořad posloužil jako inspirace, jedna etapa celotáborové hry s tématem Mafie se jmenovala po vzoru této soutěže: Co na to mafiáni. Perlička: Kam byste bodli člověka při mučení, aby nezemřel? Odpověď: Zlomit mu vaz!...Co si jako první představíte pod pojmem mafie? Babiš! ()

Dizzy_eM 

všechny recenze uživatele

Soutěž, která patří v USA mezi nejsledovanější pořady všech dob, se u nás zrovna dvakrát nechytla. Chválím, že oproti Primácké formě 5 proti 5 vsadila Nova na věrnější kopii americké verze, ale stejně to zjevně nepomohlo... čím to? Problémy tu vidím dva. 1) načasování: Ve Státech přišli s první verzí Family Feud v roce 1976, v době, kdy by na takovou soutěž s radostí čučela každá domácnost, honosící se naleštěnou Teslou. V dnešní době je už ale virtuálního rozptýlení toliko, že i hloupoučký amík vsadí vše na jednu kartu - osobnost moderátora. A tady se dostáváme k našemu problému č. 2) charisma: Matonoha je fajn, jako opilec odvedle z ulice nebo ňouma ze sitcomu. Žel, soutěžní show svým mumláním neutáhne a sledovanost tudíž nezvýší...škoda... / Tady jedna nezapomenutelná ukázka toho, jak to má vypadat: https://www.youtube.com/watch?v=N5bLSuZRZG0 ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Ten koncept mě i celkem baví, i když věrohodnost odpovědí se mi jeví jako mizivá. Bohužel, ale pořad dostal nápad, který některé "výmysly" TV Nova mají, a to ten, že bude nekonečný. Dneska už mě to fakt i štve, když mám tu smůlu a zapnu si náhodou tenhle pořad. Po nezapomenutelném dojmu z Comebacku je pro mě Matonoha zase na chvíli herec tragéd. 30% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Soutěže se jako obyčejný soutěžící zúčastnil bývalý ministr dopravy, zemědělství a hejtman Středočeského kraje Petr Bendl. (Zix.)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama