Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Dizzy_eM 

všechny recenze uživatele

Soutěž, která patří v USA mezi nejsledovanější pořady všech dob, se u nás zrovna dvakrát nechytla. Chválím, že oproti Primácké formě 5 proti 5 vsadila Nova na věrnější kopii americké verze, ale stejně to zjevně nepomohlo... čím to? Problémy tu vidím dva. 1) načasování: Ve Státech přišli s první verzí Family Feud v roce 1976, v době, kdy by na takovou soutěž s radostí čučela každá domácnost, honosící se naleštěnou Teslou. V dnešní době je už ale virtuálního rozptýlení toliko, že i hloupoučký amík vsadí vše na jednu kartu - osobnost moderátora. A tady se dostáváme k našemu problému č. 2) charisma: Matonoha je fajn, jako opilec odvedle z ulice nebo ňouma ze sitcomu. Žel, soutěžní show svým mumláním neutáhne a sledovanost tudíž nezvýší...škoda... / Tady jedna nezapomenutelná ukázka toho, jak to má vypadat: https://www.youtube.com/watch?v=N5bLSuZRZG0 ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Tak tuhle soutěž jsem sledoval na německé televizi, kde soutěžily rodinné týmy. Familien duell, který skvěle uváděl lehce arogantní Werner Schulze-Erdel. Matonoha je velice špatný herec, jeho vrchol je dement Pepan z Ulice.Češi 30 let s křížkem po funuse vytvořili celkem ubohou atrapu této skvělé soutěže. Hlavně ten název je nesmyslný, mělo by se to jmenovat Co na to vidle z Moravy, protože českých týmů tam je jak šafránu ()

Reklama

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest parkrát vidět pořad Co na to Češi. Vsadím svoje boty a krabku máček navrch, že z 80% shlédnutejch dílu jsem byl po chlastačce, takže mi k uspokojení potřeb stačí nějakým způsobem existovat a nenáročný program TV Nova mi zcela vyhovuje. Pokud máte tendenci vyhledávat na Nově solidní zábavu nebo aspon nestupidní podívanou, tak jste v píči, protože na vás vyběhne uřvanej, trapnej a přehrávající Matonoha, kterej je kolikrát doplněn o výkvět debilních individuí, takže včetně špatného a několik let provařeného konceptu soutěže tvoří společně podívanou na úrovni jedný hvězdičky. ()

kubilov odpad!

všechny recenze uživatele

S přebíráním formátů televizních pořadů ze zahraničí problém nemám, ale když takhle nepokrytě vykrádá největší česká komerční televize druhou největší českou televizi, tak už bude někde něco špatně. Navíc Matonoha dosahuje maxima v otravnosti projevu.. omylem jsem u televize usnul, ale Matonohovo vlezlý kecání mě nepříjemně vzbudilo, což mi připomíná, že už jsem dlouho nedal odpad. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prosím, přivítejte moderátora Tomáše Matonohu." Tak to je špatná volba. Ale na druhou stranu přehrávající Matonoha mezi ty dvě skupiny zoufale exhibicujících stvoření tak nějak patří. Trapný prostě patří k trapnýmu a tady to do sebe všechno zapadlo naprosto dokonale. Proto se na to občas mrknu, abych si zvedl sebevědomí. A samozřejmě věřím, že se někdo na ty otázky ptal stovky Čechů, když žádnej z nich neodpověděl, že v zimě může způsobit úraz náledí nebo nepřiřadil k Brazílii fotbal. To by se určitě mohlo stát. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Soutěže se jako obyčejný soutěžící zúčastnil bývalý ministr dopravy, zemědělství a hejtman Středočeského kraje Petr Bendl. (Zix.)
  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)

Reklama

Reklama