Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Meev 

všechny recenze uživatele

60%... Přijde mi to něco nového, něco, co tu ještě nebylo. Zajímavé otázky, týmy, načasování. Mě to baví. Souhlasím, Matonoha se do pozice moderátora asi nehodí, ale četl jsem tu narážky na jeho mluvu (s tím souhlasím), ale také na jeho neustálé vyptávání, jako kdyby cituji: "měl iq 10letého dítěte"... dělá to, aby pořad prodloužil a aby z něj něco bylo, kdyby to neříkal, nemusel by tam vůbec být a soutěž by měla 15 minut. ()

Dizzy_eM 

všechny recenze uživatele

Soutěž, která patří v USA mezi nejsledovanější pořady všech dob, se u nás zrovna dvakrát nechytla. Chválím, že oproti Primácké formě 5 proti 5 vsadila Nova na věrnější kopii americké verze, ale stejně to zjevně nepomohlo... čím to? Problémy tu vidím dva. 1) načasování: Ve Státech přišli s první verzí Family Feud v roce 1976, v době, kdy by na takovou soutěž s radostí čučela každá domácnost, honosící se naleštěnou Teslou. V dnešní době je už ale virtuálního rozptýlení toliko, že i hloupoučký amík vsadí vše na jednu kartu - osobnost moderátora. A tady se dostáváme k našemu problému č. 2) charisma: Matonoha je fajn, jako opilec odvedle z ulice nebo ňouma ze sitcomu. Žel, soutěžní show svým mumláním neutáhne a sledovanost tudíž nezvýší...škoda... / Tady jedna nezapomenutelná ukázka toho, jak to má vypadat: https://www.youtube.com/watch?v=N5bLSuZRZG0 ()

Reklama

LesniManekyn 

všechny recenze uživatele

Americký originál Family Feud jsem byla schopná sledovat v kuse od rána do večera (za což se trochu stydím), ale na českou verzi se dá bohužel dívat jen po kalbě. Matonoha neumí improvizovat, občas mluví z cesty a trochu se mi zdá, že se šišláním a celkovým vystupováním snaží napodobit moderátora Bena Gleiba z americké soutěže Idiotest. Každopádně pořád lepší než pořady typu Popelka. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn šou, u které se vždy dobře pobavím. Operoti 5 proti 5 sice žádná velká inovace, ale na tom nesejde. Matonoha sice občas docela dost huhlá a působí jak zhulenej, ale mě do toho pořadu sedí a osobně ho mám moc rád. Na pravidelné sledování to sice není, ale pro mě je to prostě fajn zábava. A stejně stíhám v televizi vždycky jen trojitou šanci a finále a to je na tom stejně to nejzajímavější - a často zároveň i nejvtipnější. 70%, fajn televizní zábava. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jediný, proč mě tento pořad zajímal je, že jsem zvědavá. Ale některé otázky jsou nechutné, manipulativní, urážlivé a trapné! Pánové zamyslete se nad sebou, chováte se jako ubožáci. Kdo že to dělá scénář??? dramaturgii??? "Co dělá líný muž, když žena uklízí?" A to je pouze "ochutnávka". Ubohost, Matonoha má být nezávislý, občas dost přes čáru. Úroveň v tomto pořadu rozhodně nehledejte, i když dost záleží na soutěžících. Letmo jsem tady zkoukla nějaké komentáře a opravdu bych to vše nesváděla na soutěžící! Řekla bych to asi takhle: na blbou otázku, ještě blbější odpověď! Urážet a ponižovat ženy a říkat tomu zábava? To si nova dělá velmi dobrou reklamu zvláště s ohledem na budoucnost! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)

Reklama

Reklama